fredag 9 november 2012

Ny marimekko pryl......

 
 
 
Tack snälla svägerskan J för att du hjälpte mig att ordna ett fin fint iphone skydd. När vi åkte till Venedig åkte vi från Kastrup och när man går och väntar där på sin flight så finns där en härlig Marimekko butik. Tyvärr hittade jag inget roligt där denna gången när vi åkte men tjejen i butiken berättade om iphone skydden som skulle komma. Så jag bad snälla svägerskan hålla koll i butiken i Malmö om hon hade vägarna förbi och vips en dag fick jag ett SMS från henne där hon stod i butiken och berättade att dom fanns där. Marimekkos fina med blommor är stor favoriten så det fick det bli, helst hade det gärna fått vara svart men det fanns bara med dom röda blommorna...

 
Ser du dom små pumporna och fladdermössen?

 
I måndags hade jag lite tjejer hemma och då bjöd jag bla på dessa små enkla godingar. Mini choklad puddingar med grädde och halloween strössel. Ikeas små ljuskoppas 4 st för 10 kr är perfekta till div smårätter. Chai latte hör till en av mina favoriter och det slinker gärna ner en lite då och då.
 
 
Ha nu ett underbart fredagsmys
Kram Anna
 


6 kommentarer :

softgrey sa...

Mums, ser riktigt smaskigt ut!

Ha ett fint fredagsmys

/Anette

Åse sa...

Det där marimekko skalet var ju super fint och de små mini choklad puddingarna ser smarriga ut ! Ha en fortsatt fin fredag !

Suz sa...

Grattis till nya prylen:) Hoppas du hittar det där fina tyget du ville ha också!

Tack för i måndags, jättetrevligt och så mycket gott du fixat!

Ha en härlig helg!
Kram
Suz

AnnaHelena sa...

Ja, såna där ljuskoppar har jag också en hel drös av...:-)
Bra användningsområde! Det ser jättesmarrigt ut!

Kram // AH

Annika Christensen sa...

Mums säger jag vad gott! Vilken tur dina vänner har som har fiffiga dig.
Tänk vad det är jobbigt att mista sin hund. Det är samma här. Saknar Dessie nästan varje dag.
Annars är de bra med mig.
Allt gott till dig
Hälsa mamma
Annika

It's me sa...

2,5 year ???...o my o my...that hurts !! i feel your pain darling...so sad to loose a dog !!...and so young !!...Iris is almost 13.....and i am a bit worried about that...the end is near...for her....but i hope she will stay for a few year....but i am worried about her....love Ria....big hug darling !!...xxx..