onsdag 7 november 2012

Räddad....

 
 
I vår familj är det maken som brukar få åka till tippen men skräp och annat men i förra veckan var det min tur. Jag städade min garderob och det resulterade i 5 ikea kassar med tråkiga kläder som hade gjort sitt. Väl på tippen fick jag fråga mig fram i vilken container mina gamla kläder skulle placeras i. Det stod redan en man och slängde massa och i hans släp såg jag en jätte fin låda och funderade en stund om han verkligen skulle slänga den...jag beslutade mig för att fråga såklart. Jo den skulle kastas, vill du ha den? Äh ja gärna, tala om en som blev glad, nu har jag två av dessa fina gamla lådor. Väl i bilen fick jag iväg ett sms till maken att jag hade saker med hem från tippen....genast fick jag ett tillbaka att du vet väl att man inte får ta något på tippen.....jaja men herren hade ju inte kastat det än och jag fick den ju av honom.


 
Så här tråkiga var mina lavendel fram till i helgen då dom fick en make over....
 
 
 
 
Fröställningarna på clematisten är så vackra, ser ut som små bomulls tussar som sitter överallt.
 
I dag bär det av på kurs i entreprenadjuridik och det ska bli riktigt roligt, en ny del i mitt jobb som jag ser fram emot att utveckla.
 
Ha en underbar mitt i veckan dag
Kram Anna
 


9 kommentarer :

Åse sa...

Vilken härlig sockerlåda, ibland ska man ha tur ! Ha en härlig onsdag !

Ninnis sa...

Du kan skippa köpa lotten för du har redan förbrukat veckans tur...vilken fin trälåda...glad för din skull..=)

Lycka till på kursen !

Kram Ninni

Catarina sa...

Vilken härlig sockerlåda, kan användas till mycket :)
Så vacker trädgården i sitt förfall ändå!
Ha de gott. Kram, Catarina

Stein sa...

Så fin kasse du fant :-) Forstår godt du ble glad for den! Du har forresten så mye fint prydnadsgress! Vet du navnet på de to typene du har avbildet på bildene over? De var flotte!
Ha en fortsatt riktig fin dag.
Stein

Snäckskalsdalen. sa...

Bra! Och så fin den var lådan! Min kompis Johan tar med nybakta bullar till tippen och bjuder på och sen får han lov att ta en och annan sån där grej, men det är off the records, antar jag......Det går ju troll i det när loppisar och antikhandlare och andra kommer och bara hämtar, det är ju inte meningen. Men en låda, det tycker jag är OK. Bra gjort!
Agneta kram

p.s. jag ser den fina lilla betongdammen, den finns med på vår agenda för våren. Och hur trivs er son i NZ? Bra hoppas jag....d.s.

Photo by Maria sa...

Slänga en sockerlåda?? Hur tänker man då?? Vill man inte ha den så kan man ju få lite pengar för den, men för dig var det ju ännu bättre, att få den =) Du var då på rätt plats vid rätt tid =)

Kram Mia

Betong ute och inne sa...

Åhhh vilken himla fin låda....och vilken tur att komma precis då?! Tänk så mycket fint det säkert slängs, tur man inte ser allt, då hade väl huset varit helt fullt :)

Ha det bra
Malin

Le petit jardin sa...

Ibalnd gör man oväntade fynd..och det hade ju varit en sakm om lådan hade blivit slängd. Tur du fanns som räddare i nöden

kram Kajsa

Trädgårdstoken sa...

Tänk att det finns folk som slänger så fina lådor. Tur att du hann fråga innan han slängde dom. Men man kan också plocka upp sådant som är slängt. Om man är snabb och ingen ser... ;-)

/Mia