måndag 12 november 2012

Önskelistan....

 


 
 
 
 
Det var den helgen.......:)
Fast jag ska inte klaga, har fått gjort en del både roliga och tråkiga saker och det känns skönt. Bokföring till maken, ja det var den tråkiga biten och sen har jag satt mina 100 tulpanlökar, ja lite sådär får jag väl säga men dock med ett leende när jag gjorde det eftersom jag tänkte framåt och få se alla dessa till våren plus att då är det inte så länge till jag får träffa Victor.
Emil och jag har pratat lite önskelistor i helgen och det är skönt att han har några saker han önskar redan för det brukar vara ett litet problem att han aldrig vill ha annat än pengar. Det är inte det att  dom inte får pengar men jag vill gärna ge dom någon sak också som kläder eller någon pryl.
 
Min egen önskelista är så lång att skämms.... tänk att man bara vill ha och ha hela tiden. Jo det är ju lite roligt med nya nya väskor, skor och kläder men man kan ju inte handla allt....eller? Nej jag är ju inte miljonär så det kan jag inte men eftersom miljonär står på överst på min önskelista kanske det verkligen blir av!! Sen är det tyvärr så att tålamod hör inte till min starka sida så gå och vänta på något som man gärna vill ha och ända till jul, njä inte riktigt min grej........just nu är det en väska eller tre närmre bestämt som gör att tankarna far runt, kan inte bestämma vilken. Den översta är från Boomerang och de andra två är från Mulberry. Det hade varit roligt att höra er åsikt,vilken är snyggast, ettan, tvåan eller trean?
 
 
Ha en bra start på den nya veckan
Kram Anna
 
Jag har lovat mig själv ett lugnare tempo och hoppas jag ska kuna hålla det.
 
 
 
 


12 kommentarer :

Anonym sa...

Väska ett och tre är verkligen snygga! Jag kan inte välja mellan de två jag heller!/Susanne

Bondjantan sa...

Jag skulle nog välja ettan, snygg och stilren! JA, jag har också önskelistor som är lite för långa... men man måste ju få drömma och längta också.

Anonym sa...

Trean.

Visst är det ett knäppt land när man inte ska få rädda prylar från tippen! Bättre att de eldas upp...märkligt.

//Boije

Snäckskalsdalen. sa...

Det råder absolut inget tvivel eftersom jag själv kikat på tvåan. Så, den får det bli, om jag får vara med och bestämma lite grand.......och jag tycker du ska unna dig den! Jag behöver dock ingen, men vill ha i alla fall, men ska jag ta den över armen när jag går ut med hunden i skogen, då, tro.....?
Agneta kram

Le petit jardin sa...

snygga väskor alla tre..själv ligger en väska och väntar på att jag ska fylla år...den ligger så där retligt på räckhåll i sovrummet, emn ändå får jag inte lov för mannen, för födelsedagen är inte förrän i December.

Kram kajsa

cat sa...

Ohhh, trean var riktigt snygg! Enkel och helt i min smak (även om jag själv föredrar svart ;o)

Du får visa vilken det blev sen!
Ha de gott. Kram, Catarina

Photo by Maria sa...

Trean har jag, fast en kopia köpt på Ge-Kås i Ullared och i beige istället.. Himla nöjd med den..
Men den översta tyckte jag nog var snyggast faktiskt =)

Man måste önska sig och drömma =)

Kram MIa

Anonym sa...

Solklart tvåan, klassiskt snygg!

Hälsn. Åsa

Ninnis sa...

Tycker nog att ettan eller trean är närmast min smak...trean i svart hade varit klockren...=)

Kram Ninni

Marina sa...

Ett lugnare tempo är en bra julklapp till dig själv tycker jag. Kan iofs tänka mig att det kanske lätt blir så att du håller ett högt tempo för att inte känna saknaden av dels Victor men även Alvin.

Jag ska komma på både födelsedagpresenter och julklapp nu snart. Någon jag önskar mig alltså. VI brukar fira min ich makens födelsedag tillsammans så därför blir det ganska snart. Egentligen fyller jag år på trettondagen men vi ska fira oss första adventshelgen. Tekanna och löpartights står på listan ännu.

Kram

Åse sa...

Snygga väskor en av dem kunde få flytta hem till mig. Ha en fin tisdag !

Anonym sa...

Jag tycker tvåan är absolut den snyggaste!