söndag 18 november 2012

Svaneholms slott.....

 
 
I går bar det av till Svaneholms slott och julmarkand med svägerskan J. Är det något jag inte kan få nog av så är det julmarknader, jag som älskar julen och få gå runt och julmysa i lite förtid, för visst är det så att det är innan julen det är roligt. När julen är slut kan man knappt bärga sig att få ut allt ut huset igen....nja inte hela sanningen för mig. Jag behåller gärna stjärnor och ljusstakar i fönsterna så länge det går, men resten kan åka...
Jag kan varmt rekommendera att åka till Sveneholm, det var många utställare och riktigt mysigt och trevligt. Med hem fick jag något jag inte kan berätta om än och såklart någon ny julsak.
Jag fick äntligen träffa Cilla  igen med bloggen Bohemian Vintage, vi har lärt känna varandra här på bloggarna och träffats en gång för två år sedan även den gången på Svaneholms slott. Cilla står och säljer sina fina kläder, titta in på hennes blogg så hittar du till hennes web butik.
 

Det fanns bla. loppis med gammalt julpynt och annat.


 
Idag är det regn här hos mig och jag far runt och planterar hyacinter och amaryllis som käre maken har kommit hem med. Tänk att det går mot jul och om två veckor vid denna tiden hänger stjärnorna i fönstret och jag längtar.
 
Ha en underbar söndag, nu står det en varm bubbelpool och väntar på mig, det ska bli skönt med ett dopp. Sen väntar en bra bok i soffan och en kopp te. För sen ska det slappas..... ;)  men nu kom sonen E och vill att vi ska baka lusse bullar......jag får ta mig en funderare. det är ju rätt så gott....så kanske. Det blir årets första, så varför inte. Vi har redan gjort saffransskorpor som vi älskar så, vet inte hur många gånger vi gör dom mot juletid.
 
Kram Kram Anna
 
 
 3 kommentarer :

Ulrika sa...

Åh, julmarknaden - den hade jag helt glömt bort. Vad synd. Hoppas ni julmyste för mig också.
Ulrika

Åse sa...

Julmarknad är härligt och på svaneholmslott är det extra mysigt. T.o.m Rutger själv har fått på sig tomteluvan ser jag. Ha en fortsatt härlig söndag !

Spirande grönt - sa...

Låter som en härlig novemberhelg!

Ha en finfin söndagskväll,
Rebecca