fredag 16 november 2012

Vinter förvaring....

 
 
Det är lite svårt med bilder just nu....mörkt när man åker till jobb och mörkt när man kommer hem. Men men man ska inte klaga, lite mysigt är det när man kryper upp i soffan vid brasan och har det gott.
 
Jag är jätte glad för de fina små lycktorna från familjen P, dom används flitigt i trädgården.Mina myrten står just nu i sin mellan förvaring i växthuset men ska få komma vidare till mammas uterum i helgen. Hennes uterum är frostfitt men svalt och funkar bra som vinterförvaring. Förra året provade jag att ta in dom hemma men det trivdes dom inte alls med. De är super fina nu och har växt fint denna sommaren, ser friska och krya ut.

 
 
I går kom kompisen M med den nya boken från vår senaste resa. Hon gör en för varje resa vi gjort tillsammans, dom andra bökerna har varit i vanligt A4 format men denna är i A3 och super fin. Först var det Rom, New York och nu Venedig. Nästa resa pratar vi om Paris men inget bestämmt än. I dag bjuds ni även på någon bild av maken D och mig tagna i Venedig.


 
 
Ha en härlig fredag
Kram Anna
 
 
 


4 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, nu är det inte mycket ljus, men det var nån som påminde om att snart vänder det......men jag vill ju ha snö snö snö! Och det vet jag att du vill också, eller hur?!

Ja, fotoböcker är jag ett stort fan av och det är så mycket roligare att bläddra i en fotobok än att bara titta i datorn eller på tv skärmen.
Böcker är böcker.

Vilka fina bilder på det strävsamma paret, ni ser så glada och lyckliga ut! Härligt!

Kramar

AnnaHelena sa...

Så roligt att se dig och din man! Ni är jättefina!
Jo, jag håller med dig om det där med fotograferingen...det är svårt att få till några foton i detta mörker.

Så fina dina myrten är! Jag har faktiskt mina i köksfönstret på vintern. Det funkar, men oj, så "glada" de blir när det är vår igen och de får komma ut i friska luften!

Ha en fin kväll!
Kram // AH

Tant Otteskrufv sa...

Ja men du, där sa du nå´t! Jag som aldrig lyckats med myrten.Den jag fick som skott av fina svärmor klarade sig inte alls:( Nu kanske jag skulle pröva igen när jag har uterummet! :)

Lena/isis sa...

Men vad kul att ha sådana böcker. Har funderat själv på att göra såna från våra senaste resor.

Kram