måndag 7 januari 2013

Ny vecka nya tag och.......
........jag måste säga att det ska bli rätt så skönt att få gå in i den vanliga lilla trallen att jobba, träna och helt enkelt återgå till det vanliga familjelivet. Nu är vi nästan samlade igen alla fyra men utan vår lille vän Alvin. För stora sonen V som kom hem från NZ på julafton har det varit mer påtagligt att vår fyrbenta lille vän inte finns mer, han är ledsen för att han inte fick säga ett ordentligt hejdå. Vi andra saknar honom också såklart men vi har ju levt utan honom nu i snart fyra månader så vi har försökt återgå till vardagen. Men det känns tomt och tråkigt efter vår fina vän.

Idag har julen fått åka ut, gran och tomtar ligger nerpackat i sina lådor men ljusstakar och stjärnor i fönsterna får sitta kvar till nästa helg. Tänk att det är så underbart att få sätta fram allt detta julpynt och att det sen kan vara lika underbart att få ta ner allt igen.....ingen dålig deal får jag säga.

Jag vill även passa på och hälsa mina nya följare välkomna, så roligt att ni har hittat hit och jag hoppas ni finner någon inspiration i min enkla blogg.

Ha en underbar start på veckan
Kram Anna8 kommentarer :

It's me sa...

It look great !!...love your new banner too.....lovely week....xxx..

Susihus sa...

God fortsättning! Förstår att det känns tomt efter den fyrbenta vännen. Jag håller på att undersöka lite olika kennlar och funderingarna rullar på...
Ha en skön dag
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Så fint "krullgrenarna" var med glas i!

Det är underligt med julsaker, fram - roligt, bort - roligt.....och så packar man upp och ner och hit och dit. Jag skall rensa i mitt idag.

Så fin header du gjort!

Så roligt med NZ sonen hemma, alla är glada gissar jag!

Och lilla vovven, klart man saknar honom, det kommer man alltid att göra!

Kram
Agneta

Marina sa...

Åh, Anna, jag tänker så ofta på er och ert liv utan Alvin. Har också tänkt att det måste kännas konstigt för V som inte var hemma när Alvin plötsligt inte kunde finnas längre.
Det tar tid...

Här ska julen ut idag.
Kram

Helena sa...

Ja nog är det nya tag allt på nya året det gäller att hänga i bara :-)
Förstår att det känns tomt utan Alvin..
KRAM från mig!

Photo by Maria sa...

Visst är det skönt att bli av med julsakerna.. Jag har lite kvar i fönstren, men snart skall även det få flytta tillbaka upp på vinden..

Ha nu en fin kväll..

Kram Mia

Anna Svensson sa...

Åh så tomt utan hund. Första tiden efter att de gått bort så tycker jag man hör deras tassande. Men en del drar sig för att skaffa ny hund för de tycker det är så jobbigt när de dör. Funderar ni på att skaffa en ny?
Vi har en underbar greyhound, världens snällaste.

Må så gott!

Annika Christensen sa...

Skönt när det är som vanligt.
Här är det fortfarande slöar tider.
Förstår inte varför byxorna inte går att knäppa längre?
Alltid små fina detaljer hos dig.
Fast vinterbilden var ju super fin.
Tänk den har jag inte sett förrän idag.
Allt gott
annika