söndag 24 mars 2013

Beställt och klart....

 
 
 
Det känns lite konstigt att titta och än mindre att köpa nya utemöbler när det är bitande kalla vindar ute och våren den lyser med sin frånvaro. Men samtidigt så vill vi ju ha dom när vinden vänder till vår och nu är det på gång. Enligt SMHI är det redan vår för man kan inte säga en dag att våren har kommit och sen gå tillbaka till vinter, man får stå för det man har sagt.
 
Men nu har ialla fall maken och jag tagit ett beslut om vilka möbler det blir till vår nya uteplats. Denna snygga grupp från Trademax ska snart stå på vårt trädäck och jag kan knappt bärga mig. Detta är första steget till att få en härlig ny uteplats att vistas på och det känns super att vi är på gång.
 
Som jag skrivit tidigare finns det en lång lista med saker som ska fixas men när man väl kommer igång så känns det roligt när det flyter på.

Nu står trädgården och kallar för idag bjuder vädret på en skinande sol och 3 plusgrader, rena vårvädret....så nu gäller det att passa på. Glad Påsk på er alla
 
 
Ha en underbar söndag
Kram Anna
 
 
 
 


6 kommentarer :

Helens trädgård sa...

Vilken jättefint val av nya utemöbler för dom var supersnygga.

Ja, även här i Piteå skiner solen från en ljusblå himmel, +3º.
Det blir en kopp kaffe med ansiktet vänt mot solen ute på altanen. Ska sitta och se ifall snödjupet sjunker något från sina 80-100cm :=)

Önskar dig en härlig dag!

Ulrika sa...

Ah, skönt att kunna starta våren på något sätt. Snart, snart kan vi dra igång på riktigt också. Och då har ni nya fina möbler!
Ulrika

Cat sa...

Mmmm ser ju jättemysiga ut, kommer att bli suveränt när värmen kommer (för det gör den).
Ja, förresten, får gratulera till tillökningen, även om den lilla inte har kommit hem ännu :-)
Ha de gott. Kram, Cat

AnnaHelena sa...

Kul med en ny grupp! Den ser skön ut!
Ja, tänk att man tycker att allt på rätt sida om nollan är vårväder! Vi har haft ett par plusgrader i dag, men det smälter ingenting alls...

KraM // AH

Flower of Fame sa...

Så härligt det ser ut. Jättefina möbler!! Ja idag har jag njutit av värmen i vårt uterum. Där är det vår iallafall när solen skiner.

Kram Pernilla

Moa sa...

Så roligt med så snygg grupp.. Grattis! ja nu kan våren komma då? =)