onsdag 13 mars 2013

Mycket på gång.....Dagens bilder är från vår uteplats på framsidan förra sommaren.

Just nu är det mycket på gång hos godasunder & tokigaideer och tiden vill helt enkelt inte räcka till allt som jag vill. Nu är det prioritering som gäller och listor skrivs. Massor av idéer som behöver komma ner på pränt och så klart handlar det om allt från att göra vår matplats klar till hundvalp, hallen, trädgården, utekök och den nya uteplatsen.
Jag blir blir som mest produktiv när jag har många bollar i luften och då stormtrivs jag även om kroppen inte alltid hänger med på det jag vill.


I dag kommer stora sonen V hem från London och det känns skönt att ha familjen samlad igen. V funderar på att plugga i London till hösten och för min del känns det helt ok efter hans halvår på Nya Zeeland.


Ha en härlig mitt i veckan :)
Kram Anna

Tack för alla tips om annemonerna, ska prova sätta nya under våren och se om jag har bättre tur.


7 kommentarer :

Helena sa...

Ljuvliga bilder!Känner igen det där med att det är mycke nu :-) men som du skriver så blir effektiviteten bra mycket högre då :-)
Åh vad glad jag blir för din skull när du skriver om en ny liten vän :-) Vilken härlig tid ni har framför er :-)
KRAM från mig!

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, visst är det så, mycket på gång, roligare att göra klart, det är precis samma här.

Höstanemoner, jag har märkt att dom kommer senare än andra perenner och när vi bodde i Gbg hade jag dom på en kulle, bara upphöjd lite grand, och mullhaltig jord, och då trivdes dom, dom förökade sig väldigt fort själva.

En liten teori bara.

Skönt om son V stannar i Europa! Och vilken stad sen, det hade jag gillat om jag var mamma....

Kramar

AnnaHelena sa...

Ljuvliga sommarbilder!!!
Så många roliga projekt ni verkar ha på gång! Visst är det kul när man får idéer till förändringar! Fast helst vill man ju att allt blir färdigt på en gång, så klart..

KraM // AH

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Tack för sommarboosten! :) Kan behövas nu i smällkalla vintern. För det är väl det det är.. vinter..?
Kramar!

Livet på solsidan sa...

Åh, vad det där ser härligt ut! Sommar - sommar - sommar.

Funderar på segeltaket. Är det specialbeställt eller ett "hemmabygge"? Skulle behöva skärma av på vårt trädäck men vill helst inte bygga nåt fast med spalje eller så för jag är rädd att det blir för mörkt inomhus. Ett segeltak hade varit perfekt eftersom man kan ta ner det under vintern.

Kram Tamara

EvaLinnea sa...

De kanske ligger där och väntar på bättre tiden dina höstanemoner!! Vi får hoppas de nya har klarat sig och att de gamla också komemr upp i vår/sommar/höst.
En skön söndag önskar EvaLinnea

EvaLinnea sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.