tisdag 19 mars 2013

Sommarens projekt....


Bild lånad Skönahem

Dom här bilderna har jag länge haft i min bildbank på datorn som inspiration till utemöbler. Nu står vi här och ska besluta oss för vad det ska bli. Ska vi bygga något själv som på bilden eller ska vi köpa en färdig grupp. Att det ska vara i svart är självklart för mig oavsett det ena eller det andra, men för det är det inget lätt beslut, även om jag innerst inne har beslutat mig. Fördelen med att bygga det själv är att man får sin egen prägel på det och i rätt storlek men att beställa det färdigt då kan vi börja njuta direkt och komma vidare i vår planering av miljön runt vår uteplats.

Har du köpt färdigt eller byggt själv?

 


Tack för alla snälla och fina hälsningar om vår lilla valp, nu diskuteras det namn hela tiden och vi är två som tycker Ella, så jag hoppas vi lyckas övertala dom andra två i familjen.

Ha en härlig dag trots snöoväder och blåst
Kram Anna 


Var tar du vägen våren? Vi saknar dig, snälla snälla kom fram...

6 kommentarer :

Anna Vattenkanna sa...

Bland det bästa vi gjort är den platsbyggda soffan i loungehörnan... Man får det som man vill och dessutom gillar vi den rustika stilen. Så om du frågar mig - bygg själva!

Kram

Susihus sa...

Tjohoooo va roligt med den nya familjemedlemmen, åh va jag är glad för er skull. Håller med får man rätt kan man köra hur långt som helst, vad spelar det för roll när man ska få en ny familjemedlem. Jag blev kontaktad av en kennel till idag så jag hoppas att det ska bli något under sommaren...

Vi är i samma tankar som er även gällande utebygget, vi ska bygga själva så man får det som man vill. Det blir en hörn-bänk-soffa som man kan ha lite kuddar på och en spaljé bakom till vår framsida. Men nu får ju gärna våren ta och dyka upp
Kram kram

Turid sa...

Spennende å planlegge noe nytt til hagen! ;) Vi venter på våren her i Trondheim også. Snø og kaldt, men noen vårlige bilder hjelper på inspirasjonen og motivasjonen ;)

Fin kveld til deg!

Klem, Turid

Cilla sa...

Har samma dilemma som du. Ska vi köpa nytt eller bygga själv?
Vi ska bygga ett nytt och större växthus/orangerie av gamla fönster och jag har även ritat utemöblerna, vilket maken tycker är overkill.
Vi får väl se vad som händer...

Härligt med en ny valp. Ella är ett så fint namn.

Cilla♥

Lotta sa...

Hej Anna!
Vilken fin och inspirerande blogg du har! Jag har precis hittat hit - halkade in av en tillfällighet... Men tänker absolut besöka dig igen :).
/Lotta

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Jättestort grattis till nya lilla familjemedlemmen. :) Härligt!
Det ser himla fint ut med de platsbyggda möblerna. Vi har också en idé om att någon gång i framtiden bygga om altanen och då i så fall även bygga platsfasta möbler. Men än så länge kör vi färdigbyggt.
Kram till dig, Anna!