måndag 4 mars 2013

Våren är här.....Nu skriker det vår ute och känslorna sprudlar i kroppen. Tänk vilken energi man kan få bara för att det är sol, blå himmel och man är ledig. Ja, gårdagen var helt fantastisk, det har stått trädgård på schemat och en långrunda med maken. Det har klippts gräs (olika miskantus) och kiwi. Min kiwi växer helt otroligt varje sommar och tar över spaljen totalt tillsammans med två vinrankor.

Det blev även en snabb tur till plantskolan för att handla penseer, men det var rätt så få sorter som hade kommit och jag som gillar dom med små blommor får allt vänta. Dock kunde jag inte bärga mig så det fick följa med några få av dom stora ändå. det blev en härlig färgklick i trädgården.

I går kväll var jag helt slut i kroppen och det blev ett avslappnande spa bad i vår myshörna på baksidan, jag längtar tills vi kan sätta igång och få det helt klart. 
Sen tog krafterna slut efter en hel dags arbete och jag tog plats i soffan med lite nya trädgårdstidningar.

Ha en underbar start på veckan alla fina bloggvänner
Kram Anna12 kommentarer :

livetpålandet sa...

Härlig helg här i skåne! Vad skönt att få ta sin första riktiga trädgårdsdag i solen:) Och snart får man fylla på med färger. Längtar!! Annica

Stein sa...

Herlig å endelig se vårplanter utendørs igjen! Jeg tror jeg må reise innom en planteskole og kjøpe meg noen jeg også denne uken! :-D
Ha en fortsatt riktig fin dag
Stein

It's me sa...

Looking good !!it is spring here too....little cold but the sun is shining !!!....love from me....happy week...xxx...

Marina sa...

Härligt är det med sol och vårkänslor. Vinden var inte så skön här i går men jag var ute en stund ändå. Härligast är det i Lugnet just sådana dagar.

Kram

Castles Crowns and Cottages sa...

Hello Anna!

So nice that you came to visit me! My break ends at the end of this week, and I am watching other blogs still!

I live in Minnesota, USA, where there are many people of SWEDISH heritage! I appreciate the Swedish culture very much. I love your flowers and your BEAUTIFUL DOG!

Many thanks for leaving a message. Have a happy day! Anita

Snäckskalsdalen. sa...

Jag vill också ha dom små! Och dom finns inte här heller ännu....vi får vänta lite helt enkelt. Men du gjorde en väldigt fin symfoni i blått!
Agneta kram

Cat sa...

Mmm så härligt att kunna börja vårplantera. Jag får nog allt vänta lite till. Vi har det VÄLDIGT kallt på nätterna än så länge och det finns inte så mycket i våra blomsteraffärer.
Klippte du dig kort ;-)??
Ha de gott. Kram, Cat

AnnaHelena sa...

Gillar också de små bäst. Men finns det inga andra så...då kan väl de stora också gå an!:-) Så härligt när man får börja tillsätta lite färg och liv i trädgården efter vintern!

Kram // AH

Katarinas trädgård sa...

Har du varit i Flyinge nu igen? Jag måste nog dit och kolla läget. Tänk om jag missar något...
Ha en härlig vårvecka!
Kram
Katarina

Sabelhagens Olivlund sa...

Vackra krukplanteringar! Härlig färg.
Roligt att ni planerar att köpa en valp. Labradorer är så fina! Vi sitter mest på golvet och leker nu:)).
Ha det gott.
Kram Maria

Almbacken sa...

Såååå fint!

Jag måste börja med att ta bort julkransen på dörren....

Kram!

Red Rose Alley sa...

Anna,
Thank you for visiting us at Red Rose Alley. You have such a lovely blog too. These purple flowers are so pretty to me, as purple is my favorite color. I hope you visit me again soon, and have a sweet day.
~Sheri at Red Rose Alley