onsdag 3 april 2013

Alltid på G...


 
Just nu har jag väldigt mycket på gång härhemma. Jag förstår inte när hjärnan ska få koppla av, hur säger jag till den att det är dags att koppla ifrån vissa saker. Många gånger tror jag att jag är rädd för att glömma bort saker och därför vill jag göra det direkt och oftast kan det inte gå fort nog, det skulle helst vara klart/gjort igår....någon som känner igen sig?
Det är både projekt inne och ute som är pågående och hallen som påbörjades för ett tag sedan saknar fortfarande garderober, annars är den klar. Tyvärr är det inget som står som prior ett nu när vill vill göra klart vår uteplats, fixa massor av nya växter och träd till nya rabatter. Att fixa inne gör vi i sommar om vädret inte vill annat. Bilden ovan är från en del av hallen.


 
Just nu är det fortfarande en del gult här hemma efter påsken, annars kan jag inte säga att vi har haft det så påsk pyntat för det är inget jag gillar. Gula blommor och de fina påskäggen i ormhassel, fick räcka.
 

 
Jippi, äntligen kommer våra nya utemöbler från Trademax. I dag är det dags och det har gått fort trots helgdagar. Vi beställde dom förra söndagen för drygt en vecka sedan och nu kommer dom stå på vår uteplats i morgon...bilder kommer jag lovar.
 
 
Tack för alla fina och snälla kommentarer som lämnas, ni ska vet att det värmer i själen :))
Kram till er Anna
 
 
 
 
 6 kommentarer :

Ewa`s Galleri sa...

Så fint du har i hallen
Samma här tusen saker på gång samtidigt, vill göra det så länge det är kvar i huvudet
Ha en riktigt bra dag

Berit sa...

jag gör saker nu helst igår:) Man kan ju glömma bort annars vad man skulle göra.
Jag påskpysslar lika mycket som dig...
Ha en underbar dag!!

Marina sa...

Jag känner igen mig i tanken men jag kommer sällan till handling. Hjärnan vill mycket och har många idéer men jag saknar energin (och pengarna ibland för mycket kostar så rysligt många pengar).
Idag ska jag i alla fall avverka följande: fikabullar, surdegsbröd och rensa lite i någon solig rabatt. SÅ, nu är det skrivet här så nu måste jag :)

Kramar

Malins trädgård och pyssel sa...

Mycket snyggt på hallbordet. Läckert med grenarna från ormhassel och vackra ägg.

Ha det bra!
Malin

Flower of Fame sa...

Det finns hur mycket som helst man vill göra. Jag gör små listor emellanåt, så jag inte glömmer bort något. Fint med de gula blommorna.
Ha det bra! Kram Pernilla

AnnaHelena sa...

Snyggt där i hallen! De där äggen är ju bara SÅ fina!!!

Kram // AH