tisdag 2 april 2013

På spåret....


 
....mot Lund har jag promenerat och cyklat många gånger. Det hade varit lite roligt att veta i rundatal hur många gånger men det lär jag aldrig få veta. Denna gamla järnvägs sträcka är flitigt använd av månniskor som bor i båda ändarna. Alvin och jag har haft många härliga promenader här under våra år tillsammans.


 
Runt omkring där vi bor finns det otroligt många fina grön stråk att promenera i och det är super härligt när man har hund. Som ni vet är vi för tillfället i mellan två hundar och jag längtar tills vår lilla "tjej" kommer samtidigt som jag saknar vår Alvin. Igår var jag i trädgården hela dagen och då saknade jag min fina vän, han fanns alltid där vid min sida i trädgården och ville hjälpa till.
 
Det blev mycket gjort i trädgården och maken fick köra till tippen, men vilken belöning att få sätta sig en stund och njuta i solen med en kopp te och bara njuta för stunden. Sen har jag ju tyvärr svårt för att sitta still så upp och fortsätt....
 
 
 

 
Så fort jag är ledig så bakar jag gärna snabb surdegsbröd härhemma i olika former, grundrecept hittar du här i ett annat inlägg>>>> ibland använder jag nötter, fröer, råriven morot, ja det kan bli lite vad som finns hemma just då, populärast är morotsvarianten.
 
Ha en härlig dag alla fina
Kram Anna
 
PS. Till mina nya följare vill jag säga välkomna till min enkla blogg, jag är så glad att ni hittat hit.
 
 
 
 


7 kommentarer :

Annika Christensen sa...

Här är en till som inte kan sitta still.
Va fint det var med snödropparna!
Kan inte du ringa mig en dag?
Finns på mobilen och du hittar nr på min hemsida.
Hörs och ha en bra dag.
Annika

susanne sa...

Oj vad lätt det verkade med ditt recept! Jag kör Leilas och då får man ju vänta fem dagar innan man kan baka och det ska jäsa i evigheter... Nästa gång provar jag ditt recept!/Susanne

Marina sa...

Kan det vara så att många letar nya bloggar att läsa nu när utesäsongen närmar sig? Jag har också fått en del nya följare nämligen.

Här bakas maränger just nu men jag har surdeg i frysen som jag glömt bort. Gjorde en stor sats som man sen kunde dela i bitar och ta upp vid behov. Det ska jag ta tag i nu när jag har lov.

Älskar bilden på Alvin!

Kramar

Things and Thoughts sa...

Nice blog! Breads recipe must be great !
Hugs

Lotta sa...

Och jag är så glad över att ha hittat din blogg! Tycker att den är så vacker och inspirerande :).
/Lotta

Rose-Marie sa...

Kramar tillbaks till dig fina Anna ... Man blir så glad varje gång man tittar in i din blogg ... :)

Anonym sa...

geotorelxz credit card debt help
credit card debt consolidation
bill consolidation loans