onsdag 10 april 2013

Hur gör ni?
 
Oj vilken massa extra jobb, i kommunen vi bor har man i nuläget problem med dricksvattnet, en bakterie härjar och allt vatten ska kokas. Undrar hur fort flask vattnet i affären kommer ta slut? Nu återstår det att se om vi blir lite magdåliga eftersom vi redan har druckit det sjuka vattnet i flera dagar.
 
 
Hur gör ni med alla gamla trädgårds tidningar? Jag har så svårt för att kasta gamla trädgårdstidningar att dom samlas i högar här hemma. Överallt finns dom i korgar och lådor. Ett tag klippte jag ut det intressanta och sparade men det kändes inte heller så hållbart. Hur gör ni, kastar ni era gamla?
 
Ha en härlig mitt i veckan
Kram Anna
 
 
 
 
 


11 kommentarer :

Almbacken sa...

Visst är dt otäckt ed vårt vatten....peppar, peppar har vi inte heller blivit dåliga....ännu...

Ja, jag kan bara säga att jag sparar alla gamla tädgårdstidningar....kan bara inte göra mig av med dem.

Kram, kram

Kerstin sa...

Jag var nog i affären ungefär när du skrev inlägget och vattnet utan kolsyra är redan slut. ;-) Vi får väl se om de tänker till lite och fraktar dit från butiker i andra kommuner om det här håller i sig. Ingen har iallafall blivit sjuk än och jag har förstått det som att det har varit bakterier sedan i fredags men det är det ju alltid lite grann och halterna verkar bara ha överskridit gränsvärden sedan igår.
Gamla trädgårdstidningar sorterar jag efter tid och så tar jag ofta fram tidigare års upplagor från ungefär samma månad och läser för då passar de ju in i säsongen igen.

Petra sa...

Jag hörde att dricksvattnet var dåligt i Lundområdet. Jobbigt! Jag hoppas det inte kommer hända här i Malmö. Jag kan ju koka vattnet innan jag dricker det, men undrar hur jag skulle göra med mitt akvarium när jag byter vatten där?

Gamla trädgårdstidningar slänger jag. Tycker faktiskt inte att det är så mycket att spara nuförtiden. Om jag jämför så får jag så mycket mer inspiration från de trädgårdsbloggar jag följer. Din t ex som jag tycker är väldigt bra!

Anna Vattenkanna sa...

Jag brukar ge bort mina. Det går inte att spara alla och då är det bättre att de återbrukas = läses av andra, innan de går till pappersinsamlingen tycker jag.

Kram

Livet på solsidan sa...

Jag river ut de sidor jag vill ha kvar (brukar inte bli så många faktiskt). Sen tar sambon med dem till sjukhuset där han jobbar. Tidningarna tas tacksamt emot för att läggas i väntrummet eller på avdelningarna...

Kram Tamara

Snäckskalsdalen. sa...

Usch med vattnet, jag tycker det händer på fler och fler ställen och oftare och oftare. Hoppas ni får förbli friska!

Tidningar, ja, vad gör jag. Samlar och samlar och sen rensar jag och tittar igenom och är det något jag känner att jag absolut vill ha kvar då river jag ur det. Annars slänger jag nog dessvärre tidningarna efter några år......och det är lika sorgligt varje gång!

Kramar

Marina sa...

Låter jobbigt med vattnet. Hoppas ni inte blir sjuka.

Jag slänger mina tidningar numera. Det gick inte att spara längre bara. Allt kommer tillbaka igen känns det som och på internet finns mycket att hämta.

Kram

AnnaHelena sa...

Jag försöker rensa ut bland alla tidningar ibland. Just trädgårdstidningar har dock varit lite svårare att göra sig av med. Jag har nog kvar sedan 2003-2004 nånting...Häromdagen tittade jag igenom en hög, och då kände jag ändå att de äldsta inte längre är någonting att ha. Kunskap finns ju att söka på nätet, och bilderna i de äldsta tidningarna inspirerade inte ett dugg längre. Det går ju en hel del mode i trädgård också, faktiskt...

Håller tummarna för att ni får vara friska!

Kram // AH

susanne sa...

Tidningar ja...jag försöker rensa lite då och då, men har ändå alldeles för många kvar. Klipper ut bilder och artiklar som inspirerar och samlar i en pärm, men ibland blir de liggande innan de hamnar i pärmen och då åker det oftast i soporna efter ett tag. Man kan ju inte spara allt och jag vill ju ha nya också!/Susanne

Flower of Fame sa...

Dottern min kom hem och sa även hon att dricksvattnet i skolan inte gick att dricka . Tråkigt ! Jag sparar mina tidningar. När jag har typ 2 år gamla river jag ut det jag vill spara och samlar i en pärm. Sedan börjar jag om igen och sparar.
Kram Pernilla

Helena sa...

Gudars vilka raringar för mig får du tjata hur mycket du vill:)
Ang.tidningar så vill jag bara säga att den där översta i lådan kan du ju inte kasta det går ju inte ;))
Vi är ett gäng som har rundgång på våra tidningar.Slutstation är hos svägerskan som är den är nyast i trädgårdsvärlden o vill spara dem.
KRAM från mig!