fredag 19 april 2013

Planer och inköp...

 
 
 
I går hade jag turen att ha vägarna förbi Lödde plantskola och såklart blev det rally fart in om för att köpa färg och lite annat smått och gott. Det blev några snabba bilder med mobilen så ni också får ta del av deras härliga inspiration. Det är tur att det är begränsningar i min plånbok annars hade jag köpt hela stället.
 
Nu blir det målning av krukor i helgen, vissa av dom har fått stå ute i vinter så det behövs verkligen. Självklart ska ni få se vad mer som fick följa med hem men ni får vänta tills i helgen när dom har kommit på plats.

 
 
I helgen kommer det bli fler turer till plantskolan för nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag vill ha för träd på min framsida. Så nu ska det inhandlas tillsammans med lite annat, men mer om det i helgen.
 
 
Ha en härlig fredag alla fina som tittar in
Kram Anna
 
Tack för alla era hälsningar om Alvin, stor kram till er
 
 
 
 
 
 
 

6 kommentarer :

Anonym sa...

Åh, underbara ställe! Själv satsar jag på en tur till Åbergs i helgen, tjohoooo! Kram Hanna

Ninnis sa...

Vilket inspirationställe...farligt farligt men härligt härligt.....=)

Saknaden efter en god vän försvinner aldrig....<3

Kram Ninni

Sylvia sa...

Jag vill dit och shoppa loss ;)
Målning av krukor? Nu blev jag nyfiken. Vad använder du för färg? Du får allt visa oss sedan:)

Ha en bra dag
/ Sylvia

Louise sa...

Åhh, jag bara måste dit! Har aldrig varit där men längtat en bra stund. Så långt är det ju inte från Laholm heller. Tror jag ska locka med min mamma dit på en liten utflykt. Funderar ibland på att måla mina grå betongkrukor svarta men är rädd att jag ångrar mig! Vi har inget annat svart i trädgården. Hos dig passar det jättefint, men du har ju lite det temat också.

kram louise

Vitt hus med svarta knutar sa...

Härliga och inspirerande bilder! Det är närmast livfarligt att besöka plantskolor den här tiden på året;-) Kolla in Magnolian, tänk att ha en sån i sin trädgård...

Ha en fin helg!
Kram,
Regina

Hemma på Sjuan sa...

Åh vilket underbart ställe! Förstår att det var mycket du ville ha ;) Jag önskar så att det fanns mer pengar till inredning både inne o ute...
Kram Suss