lördag 6 april 2013

Premiär.....


 
Tänk att man äntligen redan kl 9 kan sitta ute och mysa av en kopp te. Det känns verkligen som våren och värmen är på väg. Allt som heter snö har försvunnit i trädgården och nu hoppas jag att alla lökväxter sätter fart och pryder trädgården med lite färg.
Jag sa till maken förra veckan, -tänk om våren kunde komma med våra nya utemöbler och vips så var den här. Kanske jag ska fortsätta att önska lite eller man ska vara försiktig och nöja sig med våren?


 
Från köket kan man lätt komma ut direkt till nya uteplatsen.

Utemöbler från Trademax och glas krukan från HM. Kuddarna kom min mamma med och dom får stanna tills jag hittar det jag söker, den med stjärnan föll mig i smaken.
 
 
Att ha en ledig lördag framför sig med fint väder känns underbart. Nu ska sköna skorna på och traska en långrunda i skogen, sen blir det trädgårdsarbete och lite uteplats planering. Maken är i full gång och skissar på uteköket så det blir nog det som kommer först innan taket till uteplatsen.
 
 
Hoppas solen skiner även hos dig
Kram Anna
 
 
 
 


4 kommentarer :

Petra sa...

Ja visst har det varit en härlig trädgårdsdag idag! Vad snygga möblerna blev. Jättefin uteplats!

AnnaHelena sa...

Förstår att det känns jättekul att få ställa upp de nya möblerna! Där kommer ni att ha många trevliga stunder i sommar!

Kram // AH

Chapmans dagbok sa...

Hej! Jag hittade din blogg av en tillfällighet när jag sökte på "trädgårdsonsdag". Jag fastnade i läsningen om er hund som blev sjuk och att ni snart ska få hem er nya lilla valp. Jag känner igen mig då vi fick avliva våran hund, en newfoundland, i december då han fick njursvikt. Vi väntar också på våran nye lille valp som är tre veckor nu. Det ska bli rolig läsning framöver och läsa om er lille valp när man själv är i samma situation. Ha det bra! Ing-Mari

susanne sa...

Det ser så härligt ut på din altan. På min ligger det nu på morgonen lite ny snö...:( Susanne