fredag 5 april 2013

Den lever....


 
Dom där penseerna är verkligen en sorglighistoria som jag har gett upp. I alla fall vissa av dom jag köpte tidigt, ca 3 veckor sedan. Krukorna har åkt in och ut ur växthuset och någon natt har jag så klart glömt att ta in dom och resultatet är inte så vackert. Dom i svarta krukan har fixat det bra medan dom i lådan har tackat för sig. Vilken sorglig syn...om jag hinner ska det handlas några nya på hemvägen idag.


 
Något som överraskande har klarat sig är min "klöver" om den nu heter så! Jag chansade i höstas och flyttade in den i växthuset och till min stora glädje upptäckte jag igår att det är liv i den och den har börjat få små skott som tittar upp. Är det någon som brukar övervintra denna växt och kanske kan det rätta namnet?

 
 
 
Ny bild på en av valparna, vi vet inte om denna är vår lilla "Ella" som jag vill eller "Zelda" som resten har snöat in sig på just nu. Ja det där med namn är inte lätt. Om fyra veckor åker vi och hämtar hem henne. Härligt ♥

Nu är det fredag och det känns underbart skönt. Hoppas det blir ytterligare en helg i trädgården för nu är det fart i de gröna fingrarna. Tyvärr är det begränsat vad man kan göra med tanke på att tjälen sitter djupt i marken så gräva är det inte på tal om. Men det är rätt ok för jag har en del att rensa fortfarande.
 
Ha ett härligt fredagsmys alla fina
Kram Anna
 
 
 
 
 


5 kommentarer :

AnnaHelena sa...

Stackars små penséer... :-(
Tur att de är så billiga, så att det bara är att köpa nya!
Ja, visst kliar det i de gröna fingrarna nu. Solen gör att jag har kommit in i mitt "tänka-trädgård-hela-tiden-tillstånd". Så mycket längre än till tanken kommer jag dock inte, eftersom vi har så mycket snö fortfarande.

PS: Jag håller på "Ella" :-)

Kram // AH

Acchleja-Carro sa...

Jag har inte vågat köpa hem några vårblommor än, eftersom jag är erkänt dålig på att ta in känsliga växter, men snart ska det väl bli lite värme på nätterna här också?!
Om det skulle bli en Zelda kan du väl uttala det lite slarvigt, så låter det som Ella! ;-)
Ha det fint! /Caroline

Åse sa...

Men åh vilken sötnos så mysigt med en ny liten familjemedlem . Ha en fortsatt fin fredag

Marina sa...

Jag håller på Ella!

Mina penséer har klarat sig. De är oftast tuffa och tacksamma.

Kram o trevlig helg!

Flower of Fame sa...

Vilken sötnos! Man vill ju bara gossa med en sådan liten valp. Ha en skön fredag Kram Pernilla