torsdag 2 maj 2013

Nya rabatter... 
Det känns konstigt nog som söndag idag och så härligt att det bara är två arbetsdagar och sen ledighet igen. Idag har det varit helt underbart väder och det har verkligen inbjudit till trädgårdsarbete. Maken har hjälp mig att dela elefantgräset så är det fler som vill köpa hör av er på godastunder(a)hotmail.com.
 
Själv har jag skalat av gräs från gräsmattan där det ska bort. Sen har jag grävt ut jord och flyttat, ja ni kan nog gissa hur det känns i ryggen just nu. Det har varit ett jobbigt styrkepass men nyttigt. Jag har beslutat mig för att ta en bit i taget och jag började framför mina väldigt konstigt placerade tulpaner.
Här har det hamnat lila nunneört som min bror har i massor, det blev super och jag ska nog hämta lite till. Tänk när dom har brett ut sig ordentligt så kan det ju bli riktigt snyggt med tulpanerna där..


 
 
För att mitt glanskörsbär skulle få komma på plats så började jag även från andra hållet med att ta bort gräs och gräva ur. Sen återstår det en massa växter som ska flyttas och delas så även dom kan komma på plats. Men nu får min lilla rygg vila till söndag och det lär jag behöva.
 
Ha det gott alla fina 
Kram Anna
 
 
 
 
8 kommentarer :

Trädgården på Höjden... sa...

Visst var det en helt ljuvlig dag igår och snart är det helg igen. Hoppas att det fina vädret håller i sig. Jag har skickat mail till dig ang elefantgräset.

Kram Åsa

Stein sa...

Herlig med fint vær og hagearbeid som gir så synlige resultater! :-)
Jeg har forsøkt meg med elefantgress i fjor og er veldig spent på om det har overlevd vinteren i min kjeller. Elefantgress er desverre ikke herdig i hagen i min sone.
Ha en fortsatt riktig fin dag!
Stein

Anonym sa...

Härlig dag och härligt att se din nya rabatt växa fram! :) Kram Hanna

Sylvia sa...

:)

M/S Design sa...

Snyggt blev det med den runda stenkanten!
Mariana

Marina sa...

Underbar dag det var i går! Ja du, elefantgräs behöver man vara många om att dela minsann. Så stora de kan bli!

Kram

AnnaHelena sa...

Ser redan bra ut! :-)
Vilket roligt projekt!
Och så grönt ni har mot vad vi har!
Vi ligger några veckor efter här i Mälardalen...

Kram // AH

susanne sa...

Syns redan att du har jobbat på bra!