onsdag 1 maj 2013

Spegel i trädgården....


 
 
Som ni redan vet är jag glad för min spegel jag har på framsidan, så nu har jag utökat med en till i den nya rabatten på baksidan. det blir en känsla av ett större utrymme och väldigt vackert tycker jag. När väl hortensian växer över planket, rabatten blir färdigplanterad och någon form av vatten ska få plats, då tror jag att det blir jätte fint. Sen är det ju tyvärr så att det växer inte i den takten som man vill så man får ha en massa tålamod :)
 


 
Just nu känns växthus hörnan som en skräphörna men det får jag väl bjuda på, en massa krukor där det så nätt börjar vakna till liv. Fast någonstans måste man ju få ha det lite rörigt.
 
Nu ropar trädgården och jag går ut med ett leende på läpparna och vill gräva överallt samtidigt. Ligusterplantorna ska få komma i marken, plantor ska flyttas, gräs i massor ska grävas upp, det blir en underbara dag. Tyvärr har jag även jordgubbslandet kvar men jag rymmer till de roligare rabatterna i stället.
 
Tack för alla era snälla kommentarer i mitt förra inlägg, jag hoppas ni får en härlig resa med mitt trädgårdsliv.
 
Kram Anna ♥ ♥ ♥
 
 
 
 
 
 
 
 


8 kommentarer :

Ulrika sa...

Häftigt att något så enkelt som en spegel kan göra så stor skillnad i en trädgård.
Ett "skräphörn" måste man visst få ha i sin trädgård, precis som man måste få ha ett skräprum i huset (eller i alla fall en skräpgarderob...).
Ha en bra 1:a maj!
Ulrika

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

jätte bra ide..och snyggt
Ha det gott!!
Med vänlig hälsning
Gabriella

susanne sa...

Härligt att höra att det finns skräphörnor även hos andra! ;D Susanne

Marina sa...

Jag funderar då och då på din spegel. Skulle vilja ha en någonstans. Tar du in den på vintern? Hur har du fäst den?
Idag har jag rensat ett par rabatter och gödslat lite i odligslådorna. Det är många tankar på student för min del Känner mig lite stressad för det. Vet ju att det tar mycket tid att laga mat, städa, göra fint i rabatterna, ordna present och kläder...Vill så klart att det ska bli en minnesvärd dag för Erica. Helst vill jag bara vara i trädgården ett par månader framöver och roa mig för att jag vill, inte för att jag bör.
Jaja, det blir nog bra men idag känner jag att jag ligger så mycket back i trädgården pga den sena våren.

Kramar

AnnaHelena sa...

Det är så fint med din spegel i trädgården! Kanske skulle man pröva? Jag undrar samma sak som Marina: hur fästa och hur göra på vintern...?
Jag tycker ditt "skräphörn" bara ser trevligt ut! Det är ju en massa roliga saker på gång där, ju! :-)

Kram // AH

Edith och jag sa...

Har länge tänkt att sätta upp en spegel i trädgården och nu känner jag att jag måste komma till skott med det. Snyggt det blev hos dig!
Kram Maria

Godastunder-tokigaidéer sa...

Jag tar inte in min spegel på vintern, den får sitta så länge den håller och den har många år på nacken och fungerar fortfarande. Den är uppsatt med skruvar i förrådet och har sina egna fästen i speglen. den nya har jag köpt på Ikea och kom med fäste till som också är avseda för skruvar som vi satte i planket, även den nya ska få stanna ute över vintern.

Kram Anna

smile sa...

Kanonfint med speglar, men jag har en annan fråga angående dem. Hur funkar det med fåglarna? Kör de inte ihjäl sig mot dem? Gissar att de lätt skulle bli lurade att det bara är att flyga igenom...?

Eller tänker jag tokigt?