söndag 2 juni 2013

Gilla läget....

 
 
Gårdagen började med underbart väder och som sen under eftermiddagen byttes till hällande ös regn och åska. Det var underbart så länge det fina vädret varade och jag han med både det ena och andra. Det blev rensat i den nya rabatten på baksidan och jag måste verkligen ta tag i planeringen så den blir klar. Min vipphortensia "limelight" planterade jag i höstas och jag trodde först att den inte klarat vintern för den såg inte helt rolig ut i våras men nu har den börjat komma igång så nätt.
En japansk lönn och en bambu som jag förlorat namnet på, står planterade bortre i hörnet tillsammans med japansk sockblomma som jag hoppas ska täcka marken så småningom. Till höger i bild ser ni bara växtstödet till klotrubinian som jag satte för några veckor sedan och en klätterhortensia som jag hoppas snart ska täcka planket.
Jag funderar på att gjuta något form av fågelbad, typ det vi har på framsidan, snyggt framför speglen.


 
Ha en härlig söndag, här finns det en del som ska fixas så det blir fullt upp. Om två veckor ska jag operera min fot och gå med gips i 6 veckor så tala om att jag har massor jag vill hinna med innan. Jag kan väl inte säga att det blir en höjdare till semester men det är bara att gilla läget....
 
Kram Anna
 
 
 
 
 
 
 
 
 


4 kommentarer :

Snäckskalsdalen. sa...

Roligt alltid, att titta in på dina projekt, dom går med blixtens hastighet och är oändliga. Och snygga.
Då blir det påtvingat lugn, det kanske är lite, lite bra!
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Om det inte är nåt allvarligt med foten, alltså. Det glömde jag skriva att jag hoppas att det inte är.

Godastunder-tokigaidéer sa...

Ett ledband har delvis gått sönder och måste lagas, så inget allvarligt men tyvärr måste det göras.

Kram Anna

Malin - I min trädgård sa...

Aj vad trist med foten. Jag förstår att du känner att det är mkt du vill hinna med - det här är ju bästa tiden! Lycka till i alla fall :).

Ha en skön kväll!

Kram Malin