onsdag 24 juli 2013

Pergola klar....

 
Nu är även pergolan nr 3 klar och jag är super nöjd. Eftersom jag inte han få ner mina blåregn i går så ska dom så klart få komma på plats idag. Det blev lite annat härligt trädgårdspyssel igår med lite nya idéer som bara måste göras direkt, eller hur? När jag får för mig något så ska det helst vara gjort igår.
I går var jag hos Katarina och tittade in på hennes fina trädgård och tala om att jag hade ännu mer idéer när jag kom hem i går. När jag åkte hem från Katarina hade jag ett helt hav med växter och dom ska genast få komma i marken idag och sen fick jag två myrten sticklingar från drottningen av myrten. Jag lovar att vårda dom med kärlek. Nu är trädgården som mest underbar och jag njuter i massor.
 

Igår hade vi även besök av anticimex som hjälpte oss med ett gigantiskt getingbo i vårt plank, just när vi äntligen skulle få klart vår ute dusch så var detta lilla probemet ivägen, nu måste vi vänta tre dagar innan vi vågar komma igång. Maken är i full gång och han bygger och håller på här hemma så knappt jag hinner med.....härligt.
 
 
Kram Anna
 
 
 
 
 

4 kommentarer :

Mimmi sa...

Ja trädgården är verkligen ljuvlig nu. Jag varvar grävande med att njuta vid dammen under ett härligt parasoll. :-) Semester så här skulle man kunna vänja sig med. ;-)

Så superfint er pergola blev! Ett blåregn står högt på önskelistan. Hade ett i min förra trädgård som dock inte hann blomma innan jag flyttade därifrån.

Stein sa...

KJempefint!

Katarinas trädgård sa...

Den nya pergolan blir ju så snygg! En pergola saknas här, hmmm var, var, var....
Tack för att du kom, supertrevligt! Hoppas salviorna är användbara, trots min misshandel av dem. Och att myrtnarna trivs, men du är ju bra på myrten så det är nog inga problem.
Kram
Katarina

Livet på solsidan sa...

Man kan inte få för många pergolor! Era är supersnygga. Snyggt med blåregn som klättrar :)

Och heja dig (ok - er då ;)) för artikeln på Byggmax sajt. Så himla kul!

Kram Tamara