torsdag 18 juli 2013

Vår matplats... 
Några enkla pix från vår matplats. Eftersom det känns som vi rör i varenda vrå härhemma så vet jag knapp vad jag vill visa för er..så det får bli några inne bilder idag. Skåpen på väggen har vi nyligen satt upp och jag är inte helt överens med hur det ska se ut ovanpå. Just nu är det test på olika prylar som sätts dit och plockas bort.

 
Den gamla spegeln har jag fått av en granne som skulle skicka den till soptippen.

 
Marimekko tyget "staden" har nyligen kommit på plats och jag är super nöjd. Just nu känns det lite tomt på matplatsen men just nu är det inte inne som är prior ett utan få lite klart i trädgården.
Lampan är köpt på Miljögården i Lund och heter random light.


 
Hoppas ni har en helt underbar sommar. Här är vädret toppen och det kunde inte blivit bätte. Det känns härligt att få vara hemma med familjen, Zelda och bara njuta.
 
Nu ropar solstolen och ryggläge, gud så härligt det är att vara ledig. I går var vi på österlen tur så i morgon hoppas jag på att bjuda på några härliga bilder.
 
Kram Anna
 
 
 


1 kommentar :

AnnaHelena sa...

Det ser jättefräscht och fint ut, Anna! Ibland glömmer man bort "inne" så här års, och så blir det plötsligt jättekul när man får ett ryck!

Kul med bilder från Österlen. Säkert tjugo år sedan som jag var där, men jag minns fortfarande hur otroligt vackert det var!

Kram // AH