söndag 25 augusti 2013

Den där dagen....


Idag är det dags för den där dagen på året när man börjar fundera på hur många år det är egentligen. Om någon frågar är det som att bli tagen på sängkanter och jag måste fundera en stund, det är inte så ofta man säger hur gammal man är, inget roligt samtalsämne heller. Fast häromdagen när vi avtackade en tjej på jobbet kom det upp, tjejen vi avtackade är 22 och när vi andra i blandade åldrar från 22-65 år, konstaterade vi i alla fall att vi inte skulle vilja vara 20 igen.

Inget man pratar högt om men samtidigt känner jag mig inte en dag äldre än förra året då jag sa detsamma. Undrar hur detta kan komma sig, fast jag måste säga att det känns som tiden går fortare hela tiden. Dagar, veckor blir till år och så rullar årstiderna förbi. Såklart händer det saker på vägen som gör att man har sina hållpunkter i livet och tur är väl det. Sen är det ju det där med barnen som visar att man inte är 20, en som har gått ut gymnasiet och en som går sista året. Det är bara att konstatera att man är i sin bästa tid i livet.
Paddan fick jag idag så nu blir det lätt att sitta och blogga i soffan på kvällen.


Solhattarna skulle jag kunna fota varendaste dag, dom är ju så vackra....


Ha en underbar dag
Kram Anna


15 kommentarer :

Katarinas trädgård sa...

Stort grattis på 25-årsdagen (cirka)! Det där med ålder är väl inte så viktigt? Och inte så mycket att göra åt heller, bara gilla läget. Så ha det riktigt bra på din dag! Med din nya leksak :)
Kram
Katarina

Anonym sa...

Grattis på din dag, bästa Anna! Jag fyllde 40 i somras och hann tänka en hel del på det där med ålder och åldrande. Även om jag för en stund då och då kan sakna ungdomens obundenhet, så tycker jag så mycket mer om mig själv som 40 än vad jag gjorde som 25. Det är skönt att käna sig själv bättre.

Önskar dig en riktigt fin dag! Kram Hanna

AnnaHelena sa...

Varmt grattis till dig Anna!
Ja, visst är det märkligt det där. Att man har så svårt att fatta hur gammal man är egentligen. Själv är jag 47, tror jag. För precis som du så får jag riktigt räkna efter varje gång.

Fin present! Den kommer du att ha glädje av i soffan i höst!

Kram kram // AH

Anna Vattenkanna sa...

Hipp hipp hurra för dig Anna. Nä inte blir vi yngre - men inte äldre heller :-D. Din bästa tid är nu helt enkelt!

Kramar

Sabelhagens Olivlund sa...

Grattis på födelsedagen!
Kram Maria

Anonym sa...

Du har alldeles rätt, tiden går alldeles för fort, det är mycket man skall hinna med .
Paddan är toppen, den gillar jag.
Ha det bra!
Birgitta

Ninnis sa...

Grattis på din dag...!!!
Paddan är användbar till det mesta....=)

Kram Ninni

Ulrika sa...

Grattis på din dag! Hoppas den varit riktigt fin.
Ulrika

Marina sa...

Grattis på födelsedagen!
Ålder är lite märkligt att förhålla sig till. När jag tänker på 17-åringen som dog i grannorten i veckan som gick blir jag tacksam över att jag är över 40 år. Tacksam över att ha möjlighet att bli äldre. Alternativet till att bli äldre är ju att inte finnas tänker jag. Å andra sidan känner jag mig som typ 27 fortfarande.
Jag skulle inte heller vilja vara 20 år igen.

Kramar

Suz sa...

Grattis:)Åldern spelar ingen roll, bara man känner sig nöjd och glad!

Ha det fint!
Kram
Suz

Laila sa...

Grattis!!!
Här har du en som blir 75 i år så misströsta inte!
Ha det gott!/Laila

Villa Vårgatan sa...

Grattis Anna! Åldern är bara en siffra och man är inte äldre än vad man gör sig. Ser att du fick din leksak till slut;-). Ville också säga att jag gillar ditt gottebord i förra inlägget. Ha en fortsatt fin dag!

Kram

Eva

Jane, Lyckliga Hem sa...

Grattiskram!
Underbara, vackra bilder!

Ha det gott!
Kram Jane

Petra sa...

Grattis på födelsedagen!

Hemma på Sjuan sa...

Stort grattis på födelsedagen! Näe inte känner man sig äldre det är bara barnen som gör att man förstår att tiden går ;)
Åh vad höstfint du gjort i trädgården, kram Suss