fredag 23 augusti 2013

Stor favorit...

 
Klöver har blivit en stor favorit hos mig och efter jag upptäckte att den går att övervintra så passar den mig utmärkt, jag gillar återanvändning. Den finns i fler olika färger men den röda hör klart till stor favoriten. den stora kotten är köpt på Lödde plantskola och den finns även i en större version som gärna hade fått flytta hem till mig.
  
 
Hoppas du har en underbar fredag och får en härlig helg. Dom säger att det fina sen sommar vädret ska fortsätta och det ser jag fram mot.
 
Kram Anna
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 kommentarer :

Fröken Generös sa...

Jag fick en klöverplanta av min mamma som blommar med gula blommor - men det kanske inte räknas som klöver? Fin är den i alla fall! :-)
Njut av helgen och det fina vädret! Kram Helena

Piasofia sa...

Har också köpt några olika klöver.Går de att övervintra i krukan? Kan den stå ute eller måste man ta in den? Den lär vissna bort helt.

Godastunder-tokigaidéer sa...

Jag satte mina krukor med klöver i växthuset där det inte är frost fritt men det gick jätte bra. Dom slipper stå blött och är ändå lite skyddade. Den vissnar ner och kommer så fint till våren igen.

Kram Anna

susanne sa...

Nu måste jag också prova att övervintra klöver, det har jag inte gjort förut.

AnnaHelena sa...

Samma här - älskar också klöver. Har en stor triangeloxalis som är så fim, och den övervintrade så bra i fjol!
I år har jag köpt ett par rödbladiga klöver av samma sort som du visar på den översta bilden också. Ska absolut testa att övervintra dem också.
Hade den i garaget. Frostfritt och alldeles mörkt. Funkade!
Trevlig helg till dig Anna!

Kram // AH

Marina sa...

Ska absolut köpa klöver nästa år innan den tar slut. Fick bara vitblommig med gröna blad i år.

Kram