söndag 18 augusti 2013

Uteplatsen....

 
....blev nästan klar i år. Det som saknas är taket och maken säger att han inte orkar mer i år, nu gör vi klart dom projekten som vi påbörjat och så ser vi vad det blir för tid över. Med tanke på vad han har hunnit denna sommaren så ska jag vara nöjd så jag håller mig lugn och påminner mig själv om att det kommer en sommar till nästa år när vi kan lägga tak. De två seglen som vi satte upp har fungerat jätte bra trots regn och det har fått mig att stå ut. Att sattsa på en lounge grupp har vi inte ångrat, så härligt att få sitta skönt och mysa med familj och vänner.


Det känns lite tråkigt i rabatterna eftersom det inte är så uppvuxet än men jag hoppas det kommer igång ordentligt nästa år. Bokhäcken är planterad runt badet för att så småningom dölja de tråkiga sidorna. 
Här ligger en tjej och vilar, favorit platsen under bordet har vi delade uppfattningar om hur den ska användas men såklart ska lill tjejen också få ha sin favortplats i utemöblerna.

 
Vi är super nöjda med vår nya uteplats och utemöbler, den har använts väldigt flitigt i år och jag hoppas vi får några dagar till.
 
 
Ha en härlig söndag kväll
kram Anna
 
 
 

6 kommentarer :

Marina sa...

Förstår absolut att ni är nöjda. Jättefint!

Härlig plats Zelda har hittat :)

Kram

livetpålandet sa...

Läckert med badtunnan ! Sällan man ser dem så väl integrerade i omgivningen.Blir sugen att ta ett bad;)
Annica

Petra sa...

Det har verkligen blivit jättefint!

Janneke sa...

Je tuinmeubilair ziet er prachtig uit en de tafel wordt in elk geval goed gebruikt door de hond.
Groeten, Janneke

Anonym sa...

Hej jag hittade din blogg i helgen. Underbara bilder och vilken trädgård. Tack för all inspiration jag fått. Jag kommer att besöka din blogg ofta.
Annica

Livet på solsidan sa...

Ibland vill man så mycket, men det är nog bra att säga "stopp" ibland så man hinner njuta. Bra av mannen där ;)

Ni har ju redan så himla fint. Ser också att blåregnet är på väg att snurra sig runt ena stolpen. Snyggt!

Kram Tamara