måndag 19 augusti 2013

Silvermatta......

 
Man blir så glad när man ser hur mycket det kan hända i en rabatt under en sommar. Se skillnaden på nästa bild som är tagen i maj när jag hade planterat klart.
Längst bak är det en lavendel häck som går över i stäppsalvian cardonna, några buxbomsklot som ska får växa i ett hav av silverarv, kattfot och lamöron. Jag hoppas det blir en härlig silvrig matta och med tanke på hur mycket det redan har växt så finns det chans att det inom den närmsta åren blir som man önskar.
Självklart har jag Ulla Molin i tankarna när jag planerade denna rabatten och hennes fina vatten omgivet av den silvriga mattan. 
 

 Denna bilden är lånad från nätet, dom övriga är mina egna.

 


Hoppas du har en härlig start på veckan. Tack till er som berättar att ni har varit här och tittat in, det är så härligt att få läsa om nya som hittar hit och kommerntarer från er trogna läsare som återkommer.


Ett varmt tack till er för att ni förgyller min dag
Kram Anna
 
 Tänk att man kan få över 100 like på facebook på en dryg månad, tacka alla ni
 
 
 
 
 


4 kommentarer :

gittan sa...

Det blir en vacker miniatyr av Ullas plantering - snyggt!

Laila sa...

Den planteringen gillar jag! Kanske något för vårt stenparti där mer krävande växter liksom försvinner bort efter en halv säsong... Själv bojkottar jag facebook men om jag vore aktiv skulle jag också ge en "like"!
Ha det gott!/Laila

Fagertun sa...

Så fint det blir! Jeg ble skikkelig inspirert av dette kjenner jeg. Det spørs om ikke jeg prøver ut noe lignende her...
Jeg tror jeg må bruke alperips framfor buksbom på grunn av herdigheten, men sølvarve og lammeøre går fint hos meg også.
Ha en strålende uke:)

Sylvia sa...

Vi flyttade vår Silverarv till vår baksida. Min vision var att den skulle fylla ut mellanrummen som blev mellan trampstenarna. Det gjorde den...med råge och det fort ! Trampstenarna/plattorna syns inte längre. Trots att jag har klippt, klippt och..klippt. Fått en ny vision till nästa år. Grus.
Silverarv är en snabbväxande , härlig växt om den hamnar på rätt ställe. Undra vart jag ska flytta den, nästa år..
Ska bli kul att följa din rabatt.
Ha en bra dag! :)