tisdag 20 augusti 2013

Mossa och mer mossa....


Just nu ser jag mossa var jag än går och tänker på allt jag vill göra med den. Jag älskar att ha det i krukor som kuddar och såklart är riktig kuddmossa den bästa men än har jag inte hittat någon. Det får nog bli en tur till skogen en dag, kanske dags att även leta efter skogens guld kantareller. Den senaste tidens regn har nog gjort att dom har satt fart ordentligt.
det känns som man vill höst pyssla fast det inte är dags än men jag är den som gillar alla årstiderna då man kan fylla dom med olika saker som intresserar en. Tid för allt men vid olika årstider säger tidsoptimisten....

 
 
 
 
Hoppas du har en underbar dag
Kram Anna
 
 
 
 


5 kommentarer :

Eva Lundberg sa...

Ja visst blir det höstfint och mysigt med mossa! Man får gå ut i skogen och fynda, lite försiktigt.
Jättefina bilder!

Önskar dej en bra dag!
Kram Eva, Tinibelli

Tittis trädgård sa...

Visst är det fint med mossa! Du är en fena på att fixa till dina krukor på ett läckert sätt. Jag njuter av dina vackra bilder!/ Kram Titti

Snäckskalsdalen. sa...

Mossa tillhör ju mina favoriter och så mycket mossa jag släpat hem från skogen genom åren.......och kuddmossa finns det gott om här. Du har så fint i dina vackra krukor!
Ska också leta lite svamp här nu, det borde kommit med regnet.
Kramar

Laila sa...

<<<<<älskar mossan som slår sig ner i våra torvblock runt om i trädgården men nossa i krukor och tråg är nytt för mig. Hmm. Väldigt fint är det!
Ha det gott!/Laila

Marina sa...

Det är verkligen jättefint med mossa. Får nog bli lite plockning om ett tag.

Kram