söndag 29 september 2013

Frestelsen....


 
....blev bara för stor och jag kunde inte låta bli att en liten hyacint fick följa med hem när vi var på plantskolan igår. I ett hörn stod en liten ynka låda med blå hyacinter för 25 kr plantan. Jag som älskar hyacinter tycker kanske det är lite tidigt men vad gör väl det, dom är ju så underbara.


 
 
Idag hoppas jag komma iväg till det stor varuhuset och köpa garderober men det återstår att se, är det allt för fint väder så tror jag att vi väntar till en annan dag. Nu gäller det att njuta av den fina höst vi har.
 
Igår var vi hos vänner och planerade vår nästa gemensamma resa som ska gå till Tokyo, så har ni några tips i denna storstad så tar jag tacksamt emot dom.
 
 
Ha en underbar söndag
Kram Anna
 
 
 
 
 


2 kommentarer :

Mamma med ambitioner sa...

Anna , jag hade glömt filmkvällarna tack för att du lockade fram fler minnen från förr. Jag önskar att du kunde svänga in om på en fika en dag. Hur ser din vecka ut.
Hyacinter, du är galen. Snart börjar du väl räkna ner dagarna till jul.
Stor bamse kram kusinis :)

AnnaHelena sa...

Oj oj! Hyacinter har jag inte sett till några än... Väntar nog någon månad till, hur fint det än är. Däremot stod jag och fingrade på hyacintlökar att plantera. Köpte inga, men kanske borde ha gjort...?

Kram // AH