måndag 14 oktober 2013

Hallen....


Blunda för byggröran...
 
I går morsen när jag gick upp duggregnade det och senare under dagen övergick det i den kraftigaste åska jag någonsin har upplevt. Det blixtrade och dundrade om vartannat så det skakade i hela huset. Trots att jag inte är speciellt rädd för åska så kan jag lova att den fick min respekt.Tur vi var inne och jobbade på hallen som äntligen börjar ta form, lite finlir kvar. Den nya garderoben är på plats och nu ska det bara monteras lite hyllor och snygga korgar ska köpas. Nu undrar ni säkert vad vi tänkte med när vi valde blå dörrar......njä det är inte riktigt så illa. Skyddsfilmen sitter kvar och simsalabim så blev dom vita.

 
Även våra gamla furu dörrar har fått en makeover och är numera vita. Tyvärr hade dom gamla dörrarna mörknat och blivit så tråkiga. Min gigantiska hemtrevnad har fått komma in och den ser ut att ha klarat flytten.

 
Ny lampa från det stora varuhuset på I, tyvärr blev det alldeles fel styrka på glödlampan och måste snarast bytas ut så vi slipper denna hemska strålkastare.

 
Lite hundgodis kanske....
 
 
 
Ha en härlig start på veckan
Kram Anna
 
 
 
 
 
 


5 kommentarer :

Livet på solsidan sa...

Tack, men nej tack. Hundgodis är inte min favorit. En favorit däremot är den lilla tumstocken från Peab som du också har. Den är grymt bra att ha med i handväskan.

Så fint det blir i hallen. Smart med dörrar så man kan stänga in allt "skitet" ;)

Förresten. Bilden på Zelda där hon sticker upp huvudet ur sin säng är urgullig. Fina voffsingen!

Kram och fin måndag!

Snäckskalsdalen. sa...

Inbjudande! Och så blir jag imponerad av att det verkligen fortfarande finns lampor som är starka, jag tycker alla är för svaga numera. Eller kan det bero på ögonen på mig.....
Finaste accessoaren är ju så klart vovven!
Agneta kram

Rose-Marie sa...

Oj oj oj ... kreativitetens lampa verkligen brinner hemma hos er ... skynda genast kasta lite ut på nätet här åxå ... :D ;) Verkligen jättefin hall o sötaste Zelda !

Maria-Snickaregården sa...

Vad fint ni fick :)
Kram Maria

Villa Vårgatan sa...

Det blev väldigt fint, Anna och lilla Zelda måste också vara jättenöjd!

Kram Eva