torsdag 17 oktober 2013

Nu är jag där igen....


 
Oj vad tiden rusar iväg, jag förstår inte var den tar vägen. Jag ska bara hela tiden och det känns som jag inte blir riktigt klar. Massor av idéer i huvudet som far runt samtidigt som vi fixat och ordnar med lite små renoveringar inne. Konstigt att jag inte får tiden att räcka till? Maken vidhåller att jag är en evig tidsoptimist och det erkänner jag, så klart jag är men det är helt ok. Någon mer som känner igen sig?
Just nu har jag massor av tankar om bloggen som jag vill förverkliga men det tar tid och det är något jag hoppas kunna dela med till er alla snart. Sen gillar jag pyssel, framförallt vid denna årstiden när det finns så mycket material att använda. Att det går mot min favorit högtid JULEN är ju bara ett sånt stort plus att jag blir nostalgisk. ÄLSKAR JULEN.

 
 
I förgår kväll var vi i skogen med vår lilla tjej, hon älskar att fara runt i löven och vill helst även bada, men denna gången hoppade vi över badandet.
  
 
 
Ha en härlig torsdag alla fina som tittar in
Kram Anna
 
 
 
 


7 kommentarer :

Pia sa...

Jösses så fina skogsbilder....
Vilken skog är det? Ibland behövs nya utflyktsmål...
Fin blogg men mycket trevlig inspiration :-)
Pia

Rose-Marie sa...

Åhhh så underbart vackra höstbilder.... Hoppas allt gick bra för zelda igår hos vetrinären.... Ja du här är en tidsoptimist till..... Alltid alltid tror jag klockan ska rätta sig efter mig men näe det händer inte ;-) .... Ja julen är en underbar tid man längtar efter och när den väl kommit o nyår är över så är det ju bara att börja längta efter den varma goa årstiden igen! .... Men ja... Först ska vi ha jul... Härligt :-)

Godastunder-tokigaidéer sa...

Bilderna är tagna i Måryd en mindre skog som tillhör ströv och skogsområdet Skrylle i Sandby.
Ett super trevligt ställe som jag gärna åker till.

Kram Anna

Lövkojan sa...

Såå vackra bilder!
Javisst känner jag igen mig, skulle lätt behöva vara två om jag skulle hinna allt jag vill:)
Ha det fint, kram Marie-Louise

Katarinas trädgård sa...

Tur att vi har julen att se fram emot! Och din blogg!
Kram
Katarina

Anonym sa...

Vackert hos dig som vanligt. Julen ja, den är såå välkommen. Varje år jag städar ut julen tänker jag , jaja , nu till trädgårdstankar sen jul igen . Då känns det mera rätt att städa ut julen. Denna stämningens högtid, med allt vad de innebär. Allt gott till Anna.
Hälsningar fr Maj-Britt " Agapantus "

Kristinas oas sa...

Så fina höstbilder, jag älskar den här tiden på hösten. Men snart väntar pyssel inomhus och snart kommer julen! Ja, jag älskar också julen! :) kram Kristina