onsdag 16 oktober 2013

Lagom med fyra....
...ljus blir det för min del. Sen länge har jag gått och sneglat på Kubus 4 ljusstaken men varit lite småsnål mot mig själv. När jag sen äntligen tog beslutet att den skulle köpas så var den slut och nya väntas hem om två-tre veckor. Tala om att min blir en aningen besviken. Men visst det är ju just en världslig sak, som Karlson på taket brukar säga. Det finns ju viktigare saker men lite besviken får man väl allt bli?

Idag är det en viktig dag för vår fina Zelda, det är dags för ny röntgen av armbågarna och jag hoppas och hoppas så innerligt att allt ska gå bra och att vi får ett positivt besked. Vi behöver många som håller tummen för oss :)Ha en bra dag såhär mitt i veckan
Kram Anna7 kommentarer :

Anonym sa...

Håller så hårt jag kan!!!!
Lycka till i dag lilla Zelda

( Hon är så lik min Daisy )
Hälsningar Skånska Barbro

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, jag hållar alla tummar som vi har här i huset! Det kommer säkert att gå bra, det hoppas jag verkligen.....lilla pluttan!

Jo, ljusstaken - jag köpte (redan....) Allers Julmagasin och på sid 96 har dom ett erbjudande om att man kan köpa just den ljusstaken genom dom! Om det inte är där du tittat så gör det! Kanske har Allers bokat upp alla???

Vildvin. Vi har vildvin klängande i ett staket och där kommer det ner i jorden och rotar sig vid varje bladfäste. Jag drar upp revorna och klipper av i lämpliga bitar och sätter flera i varje kruka och ställer på nåt snällt ställe (dvs inte för soligt och varmt och inte för skuggigt) så att dom kommer igång att växa. Jag brukar göra detta på våren. Och det har gått väldigt bra hittills.

Agneta kram

Almbacken sa...

Håller tummarna för lilla älsklingen allt vad jag kan.

Du kommer inte att ångra dig med ljusstaken. Jag har haft min i flera år nu och är fortfarande lika förtjust i den. Jag tycker faktiskt att den med fyra ljus är den snyggaste.

Kram, kram

Rose-Marie sa...

Lycka till lilla Zelda ... :)

Kristina Jönsson sa...

Håller alla tummarna.
Kramis :)

Anonym sa...

Ja jag håller tummarna så att de nästan går av!
Sitter här och vägrar liksom att tro att det ska vara nåt fel på din fina lilla labbe, och då inbillar man sig att bara man tror tillräckligt att det ska gå bra då gör det det. :)
Antar att när jag skriver det här så har du fått veta.
Kram på er båda.

//Boije

Anonym sa...

Jag håller tummar och tår att det går bra för Zelda.

När det gäller ljusstaken. Den är supersnygg. Om du inte orkar vänta så är ju diverse webbshopar öppna dygnet runt och det är möjligt att klicka hem en för leverans inom 2-3 dagar.

/Camilla