fredag 27 december 2013

Julklappar, rea o efterlysning...

 
 
Några av mina julklappar som jag blev så glad över....
en alldeles egen hårddisk till alla mina bilder, gott te, en snygg mössa, ny te kanna, och nu ska jag förhoppningsvis lära mig lite mer om Photoshop....det är i alla fall ett önsketänkande :)

 
I dag var på rea med två av mina fina svägerskor och med hem fick bla denna fina blazern från Stockh lm komma tillsammans med lite julpynt, en snygg vit stickad tröja, en snygg scaves och lite annat smått o gott. I morgon blir det en till tur in till stan för att gå till frissan och jag ska nog gå inom och köpa den där snygga rosa skjortan som jag stod och höll i, hoppas bara den finns kvar....
Besöket hos frissan har jag länge gått och funderat på och jag vill göra något för att förändra mig lite men vet hur feg jag är, eftersom jag är självlockig och helst av allt skulle vilja ha rakt hår finns det begräningar i vad som kan göras med mitt hår. Har provat rakpermenent utan framgång och eftersom jag gärna färgar mitt hår är det inget som går så bra ihop om man vill ha håret kvar. Sen är det den där frågan med lugg eller inte, är det dags igen att ha lugg?? Återstår att se i morogn :)

 
 
Efterlysning...
Finns det någon som vet var jag kan få tag i denna snygga jacka från Lexington? Vill gärna ha den i rosa jackan heter Jocelyn.
 
Ha en härlig dag
God fortsättning, här njuter vi av både jul och ledighet
Kram Anna
 
 
 


3 kommentarer :

Susihus sa...

God fortsättning! Vilka härliga paket, ljuvligt och det låter som ni har haft en skön helg. Må gott
Kram

Anonym sa...

Fina julklappar tomten kom med :)) Lexingtonjackan som du söker finns att köpa på deras hemsida http://www.lexingtoncompany.com/women/outerwear
Kram Åsa

Snäckskalsdalen. sa...

God fortsättning!
Och oj, så många fina julklappar du fått och fina saker du köpt.
Jag har tittat lite tillbaka också och du gjorde så fint med dukningen till jul. Och kan du tänka, jag hade också små granar som tema i år! Och dom står kvar och sen får dom komma ut och bli till julgranar om några år!
Agneta kram