lördag 28 december 2013

Nya arbetsrummet....

 
 
Idag bjuder jag på en "sneak peak" på nya arbetsrummet som tyvärr inte är helt klart än. Det kom lite annat i vägen men nu hoppas jag att vi nästan ska bli klara under julledigheten.
Skrivbords lamporna som är beställda har runt 10 veckors leverans tid så tidigast i februari kan vi få den sista biten på plats med de fina AJ lamporna....under tiden delar vi på en liten enkel lampa maken och jag.
Maken har platsbyggt  bokhyllan vid fönstret och dom gamla billy bokhyllorna är på väg ut. Det tar lite tid att tömma 11 års samlande av papper, tidningar och annat bråte. Sen ska det fixas lite snygga tavlor och lite annat smått o gott. Fortsättning följer...
 
Nya koppen från Elsa Beskow, Design house Stockholm, den ska bli min nya trädgårdskopp.

 
Febrilt har jag letat efter före bilder på arbetsrummet men utan tur... kanske är det bäst för det såg för hemskt ut. Ett gigantiskt stort skrivbord tog upp hela platsen och det var ett allmänt skräp ställe. Skrovbordet stod längs den högra väggen och svängde framför fönstret så rätt så stort med andra ord.
 

 
Här mitt i byggröran....svårt när man behöver sin arbetsplats. Väggarna har målats vita och även hyllan blev vit.Fondtapeten på den högra sidan ska nog bort, eller ersättas med en ny :)
 
Ciao from
Anna o Zelda


3 kommentarer :

Kristinas oas sa...

Skönt att få ett nyrenoverat kontor och snyggt med den platsbyggda bokhyllan runt fönstret! Här renoveras det också, bredspacklingen i tv/spel/umgås-rummet är klar och idag var det dörrkarmsmålning.
Kram Kristina

Cilla sa...

Så snyggt du fått! Ska fortsätta i min röra i morgon. Ska skicka barnen till mina föräldrar så jag får ordning i deras rum också.
Kram Cilla♥

Sylvia sa...

Hyllan runt fönstret gillade jag jag jätte mycket. Snyggt och bra att utnyttja alla utrymmen till diverse förvaring.