söndag 29 december 2013

Skott träningen med...

 
....Zelda idag gick över förväntat. Zelda har visat en tendens till att vara lite lättskrämd men ack så fel vi hade. Vi började med ett långt avstånd där maken och jag lekte med Zelda och min bror som är jägare sköt på avstånd och se gick han närmre och närmre tills vi platsade henne bredvid honom och han sköt och hon bara satt och tittade. Vi ska öva en gång till på tisdag morgon så vi förbereder henne ordentligt. Att ha en rädd hund på nyårsafton är ingen höjdare varken för matte eller hund.
Zelda somnade som ett ljus när hon kom hem, det blev nog mycket att ta in. Så här hemsk ser vår stackars lilla tjej fortfarande ut där man rakade henne inför operationen.
 
 
 

Idag har vi planerat maten för nyårsafton och såklart ska ni få veta vad det blir men ni får vänta tills i morgon.


Ciao
Anna o Zelda


5 kommentarer :

Almbacken sa...

Så skönt att det gick bra. Finns ju inggen anledning att det inte skulle göra det om man hanterar det på rätt sätt vilket ni ju har gjort.

Vi är gså glada att Myran är kolugn. Gott betyg till oss också gissar jag:)

Stor kram,
Maria

Sylvia sa...

Vilken duktig tjej! Bra att ni övar med henne. Ha ett riktigt gott nytt år !

Susihus sa...

Skönt att höra att det går bra. Håller tummar och tassar för att det fungerar med raketerna också för de har ofta ett helt annat visslande ljud. Håll henne bara inne och ta henne inte med er ut för att titta på raketerna vid tolvslaget. Lycka till
Kram

Susihus sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Enkel stil sa...

Du är så välkommen att följa min blogg. Klänningen hittar du om du klickar på länken under bilden, efter Klänning - . Jag kikar in här en dag när det finns lite mer med tid. Kram Anita