tisdag 21 januari 2014

Ännu mer....

 
...äpplen till fåglarna och här på bloggen. Dom går åt i ett nafs och sen är det bara att fylla på. Nu får vi bara se om dom gillar mitt nya sätt att hänga dom i snöre. Zelda har kommit på att det är lönt att gå och kolla under om det har trillat ner några rester.


 
I går fick vi en överraskning av det tråkigare slaget men det kunde gått mycket värre. Jag satt hemma och jobbade och efter två timmar tog jag en bensträkare och passerade då tvättstugan och ser att det är vatten på hela golvet, what? Kliver ut och konstaterar att det kommer mycket vatten och bara rinner på. Vår varmvattenberedare har sprungit läck och allt vattnet forsade ut på golvet. Handdukar kastades på och med hjälp av min pappa fick vi stopp på vattnet, hujeda mig som det kan gå. Tänk om jag inte varit hemma? då hade det inte varit så roligt i vår tvättstuga nu, fast det är det inte ändå. Nu är vi på jakt efter en ny och det var varken roligt eller billigt, men kanske hade vi lite tur. Tror ni försäkringsbolaget kan bidra till en ny nu när vi sparade dom pengar??? Hihihihi
 
 
Ha en härlig dag
Kram Anna
 
Ciao alla fina
 
 
 


4 kommentarer :

Mejrams! sa...

Nej men usch så himla trist med varmvattenberedaren och kostsamt framförallt. Så är det ibland att vara husägare, man vet inte vilka överraskningar som väntar en. Tur du var hemma.
Tänk vad glada dina fåglar måste vara, så mycket gott! Kram Merja

Hemma på Sjuan sa...

Vad fint du gjort med äpplena! Glada fåglar hos er :)
Tråkigt med varmvattenberedaren... härfick vi oväntade utgifter på bilen! Kram Suss

Susihus sa...

Vilken tur i oturen att du var hemma och upptäckte det. Vatten på fel ställen är aldrig roligt. Hoppas att det går på hemförsäkringen, sånt är ju aldrig roligt.
Kram

Almbacken sa...

Nej, så tradigt! Vilken tur att du var hemma.

Snygg mat till glada Koltrastar.

Kra, kram