måndag 6 januari 2014

Pappersbollar....

 
...äntligen hittade jag lite pappersbollar till bra pris. Åhlens sålde ut sina på rea för halva priset (två små 20 kr och en stor 20 kr) och då var jag inte sen att slå till, nu hade jag bara önskat att jag hade hittat dom i svarta också.  Kottarna i vasen får hänga med en vecka till innan dom får följa julsakerna som packas ner idag. Jag hade tänkt vänta tills nästa helg men fick ett sånt städ ryck och sen var det bara igång. Hur gör ni med era julblommor, åker dom ut även om de är fina fortfarande?


 
 
I morgon är det jobb efter drygt två veckors ledighet och det ska bli lite skönt att komma in i vanliga rutiner igen även om en veckas ledighet till inte hade skadat.
 
 
Ha en härlig måndag och start på en ny vecka 
Ciao, Kram Anna
 
 
 
 
 


3 kommentarer :

Marianne sa...

Fina bollar, har inte tittat till åt deras håll förut men nu ser jag, de har ett rikigt fint mönster i kanten... tack vare dina fina bilder...Ha en bra start på det nya 2014.

A House With A View sa...

Jättefina bollar du fyndat till bra pris dessutom :) Och så vackert med dina kottar där! Mina julblommor får hänga på ett tag till, så länge de ser fina ut :)

Jag börjar också att jobba i morgon men ser iiiiinte riktigt fram emot det, haha :) Skulle gärna haft ett par sovmorgnar till :)

Kul att du gillar min gran, det är en gåva från sonen som jag fick för flera år sedan :)

Många kramar aka

Sylvia sa...

Skulle julstjärnorna se bra ut så "missas" det lite med vattningen så de blir risiga. Då kan de slängas ut med gott samvete ;) Övriga julblommor får stå kvar.
Ha en fortsatt skön kväll