måndag 24 februari 2014

Drömmar...

 
Vår uteplats sommaren 2013
 
Jag vet inte var alla tankar och drömmar kommer ifrån just nu!! Det liksom bara poppar upp och sen går jag och funderar ett tag och tanken utvecklas vidare och ibland blir det något helt annat än tanken från början....fast det ser jag som positivt, saker blir mer genomtänkta. Tror min make har lärt mig att jag måste hejda mig ibland och då blir resultatet bättre. Fast det är svårt :)

 
Just nu håller vi på och kollar runt på tak till uteplatsen. Jag vill gärna ha glas av något slag, plexi eller riktigt glas. Men tyvärr inte helt lätt löst säger maken. Det ena är för tungt och det andra väldigt dyrt. Jag kan väl hålla med om att det ska vara ett rimligt pris :)
Men tak ska det bli denna vår i alla fall, jag har många drömmar om att färdigställa uteplatsen med mer piff.


Dessa två sista bilden finns med i tanken som inspiration.

 
Visst är detta glas taket snyggt?
 
 
Ha en härlig start på veckan alla fina.
Kram kram Anna
 
 
 
 


11 kommentarer :

Anna-Maria sa...

Onekligen väldigt fina uteplatser, din inkluderad! Glastak låter som en bra ide tycker jag!

Eva Lundberg sa...

Kul med drömmar - de måste man ha!
Ja, det var verkligen ett snyggt tak. Men er altan är väldigt fin den också!
Vi valde plexiskivor i stället för glas på ett altantak. Nu är det ganska litet och lutar, så snötyngden blir aldrig stor där. Men det har hållt sig jättefint (utan repor), trots vad glasmästaren trodde att det skulle göra, och till en bråkdel av priset jämfört med det härdade glas vi skulle ha behövt där.
Vi köpte plexiglasskivor på en bygghandel, och skar till och monterade dem sjäva.
Lycka till med drömmarna! Kram Eva, Tinibelli

A House With A View sa...

Åh vilken mysig och fin uteplats ni har, förstår att ni måste trivas där. Vackert med textilierna och med tyget som gör det hela så ombonat. Verkligen snyggt också med glastak men jag gissar att det är tokdyrt.

Önskar dig en fin vecka!

Många kramar aka

A House With A View sa...

Glömde berätta... jag fick vänta från höst till sommar innan min lampa kom...

kramiz aka

Home2tiny sa...

Vilken mysig o fin uteplats, vi har byggt en liknande o har också funderingar kring vilket tak vi ska ha, svårt det där. Spännande att se vad ni kommer att välja. Ha en bra start på veckan. Kramisar Tina

Furulunden sa...

Det er så fint med drømmer - og helt gratis er dem også - inntil de realiseres da :)

Snäckskalsdalen. sa...

Japp, sista taket är riktigt snyggt. Är det glas? Jag skulle också vilja ha någon förlängning av vår veranda, men jag är livrädd att det skall bli låda av det....Här är det också en tuta och kör mot en broms. Och vi tar olika roller, det beror på vad det gäller!
Agneta kram

Susihus sa...

Visst måste man få drömma. Vi funderar på växthus, måste ut och mäta i trädgården om det funkar!
Vi är så nöjda med vårt tak vi har, en form av härdat plexi, stenhårt och hyfsat i pris, och klart för det var viktigt för mig.
Må gott
Kram

Godastunder-tokigaidéer sa...

Var hittade ni ert?

Limetwig sa...

Ohh va fina inspirationsbilder och ja visst är det svårt att lugna sig, låta tankarna mogna och bli rätt när man bara vill tuta och köra :) känner igen det där!
Ha det bäst!

Jenny Engberg, RosviksLyckan sa...

Glastaket var superfint! Det skulle inte funka hos oss tyvärr pga all snö men kunde jag ha det så skulle jag inte tveka:)

ha det bra :)

kram Jenny