torsdag 20 februari 2014

Efterlysning av fröer....

 
Jag sitter här och småler för mig själv,....en underbar doft sprider sig i min näsa och jag vill nästan tränga bort den, men det kommer starkt och intensivt tillbaka. Bakom mig står det en kruka med hyazinter och dom doftar himmelskt, hur jag än gör så förknippar jag dom med julen men jag gillar dom även så här när våren gör sig påmind. Men ack så härligt...nu var det ju inte det jag hade tänkt skriva om i dag. Nej idag vill jag efterlysa fröer till en annan vit blomma.
 
Jag efterlyser fröer till "snötörel", jag har googlat och sökt men inte hittat dom någonstans . Finns det någon som kan tipsa mig om var jag kan köpa dom??? eller kanske det rentav finns någon som har och vill sälja lite?
 
 
 
Hoppas du har en härlig dag
 
Kram Anna
Ciao
 
 
 
 
 


7 kommentarer :

Berit sa...

Den brukar finnas att köpa på våren bland annat på Blomsterlandet, lycka till men din jakt på den.
Ha en underbar dag!!

Annika Christensen sa...

Hej Anna!
Frön har jag faktiskt aldrig sett men skall hålla ögonen öppna.
Allt gott
Annika

Home2tiny sa...

Hyacinter skulle jag kunna ha året runt, är så vacker o doftar himmelskt. Kramisar Tina

Katarinas trädgård sa...

Hej Anna! Ta sticklingar istället, det går jättelätt att rota dem. Har du övervintrar dina? Annars kan du ta sticklingar av mina, som jag hoppas har klarat vintern, de ser lite pinniga ut nu men jag tror de lever.
Kram
Katarina

Rost och rädisor sa...

Jag brukar köpa mina "färdiga" och oftast använder jag dem till att förstärka andra färger i planteringen. Att låta snötöreln spela solo är ju en jättebra idé särskilt i svarta krukor. Jättefint!

Allt gott

/Anette

Anonym sa...

Hei Anna,
Jeg har kjøpt små utplantingsplanter fra danske odenia.dk i noen år nå. Det fungerer veldig bra.
Lykke til!
Hilsen Hilde

Livet på solsidan sa...

Jag har provat att övervintra mina. Första gången jag försöker. Tittade till dem idag. Såg väl sådär ut ;) Får hoppas att lite vatten och mera sol gör susen.

Hoppas du hittar fröer. Eller få sticklingar. Lycka till!

Kram Tamara