torsdag 6 februari 2014

Några sittplatser....

 
...i min trädgård. Min hemma snickrade bänk gillar jag skarpt, där kan jag se hela trädgårdens framsida och de första av vårsolen strålar kommer just här. Lavendelen som växer runt bänken har självsått sig, det gillar jag när det gäller lavendel. Den får gärna sprida sig lite överallt. Jag använder övervägande Hidcote blue.


 
Här under pergolan kan jag sitta och lukta på blommorna i skuggan.....  Den här platsen hör till favoriterna, en riktig mys hörna.

 
Den här stolen är inte så skön att sitta på men helt i min smak ändå, perfekt att använda till krukor och annat. 

 
Efter en svar sommar dusch kan man ta det lugnt och relaxa i spa hörnan.  I sommar ska det komma upp lite hyllor och annat för lite mer mys faktor.
 
Jag hoppas ni alla har en underbar dag
Kram Anna
 
Ciao
 
 


7 kommentarer :

Gerd Ellen Ottersen sa...

Så koselige sitteplasser du har i hagen. Det er så viktig å ha steder å sette seg ned så man kan nyte hagen, solen, skyggen eller bare hvile. Jeg likte trebenken din veldig godt. Jeg er på jakt etter noe lignende til å bruke som ende/avslutning på pergolaen min.
Ha en fin dag:)

Eva Lundberg sa...

Åh så härligt det ser ut... Visst är sittplatserna viktiga i trädgården. Det är ju de som liksom skapar rumskänsla och "avdelningar" att vara i.
Tack för inspirerande bilder!
Kram Eva

Åsa Engzell sa...

Bra bilder!

Ögongodis...

Snäckskalsdalen. sa...

Du har så många fina sittplatser i din trädgård, det är så mysigt. Men du, visst är det väldigt grönt för årstiden.....? Det var inte alls roligt, men jag var tvungen att skriva det.....på skoj!
Kramar

Rose-Marie sa...

Åhhhhhhhhhhhhhh vad man längtar efter våren o sommaren o solen o värmen när man ser dina bilder ... ska verkligen lägga de bilderna på plats i en egen vrå i hjärnkontoret fram tills dess jag kan ut o andas in doften av min egen lavendel utanför dörren ... Tack Anna ... Du är en sann glädjespridare ... xxx

Godastunder-tokigaidéer sa...

Tack alla för värmande ord.

Kram till er
Anna

Mitt 60-talshus sa...

Fina sittplatser du har! Det är verkligen härligt att kunna flytta sig runt i trädgården och njuta den från olika platser.