torsdag 13 februari 2014

Överlevare och övervakare....

 
Jag blev så glad när jag tittade in i mitt växthus häromdagen och upptäckte att min hemtrevnad har överlevt vintern. Jag har den planterad direkt i singelen och när vi har våra vanliga vintrar med minusgrader en längre tid så brukar det bara vara små tussar som överlever och det tar hela sommaren för dom att hämta sig lagom till nästa säsongs vinter...


Min grodprins står ute hela året och sitter på bra höjd för att ha koll på trädgården. Små moss kuddar har börjat växa på vår mur och jag bara älskar det, det får gärna sprida sig mer.

 
Jag vet inte om jag ska vara glad eller inte när jag ser att min salvia redan har börjat växa i rabatterna. Tänk om det blir kallt igen och kommer massa snö. Hur går det då?
 
 
Ha en härlig dag var du än befinner dig
Kram Anna
 
Ciao!
 
 
 


4 kommentarer :

Hemma på Sjuan sa...

Så fin groda!
Inte lätt för växterna heller att veta vilken årstid det ska vara... Kram Suss

Louise sa...

Jag kan också känna en oro för allt som redan har kommit upp en liten bit. Jag ser att många av mina rosor och klematis redan har rejäla skott och det är ju på tok för tidigt! Ja det blir som det blir helt enkelt, men vi håller tummarna att det inte blir mer vinter!

kram louise

Furulunden sa...

Jeg har stor tro på naturens iboenede evne til å klare vekslende vær. Når noe som helst overlevde i fjor, tror jeg det meste overlever dette året, selv om det har begynt å spire og gro :) Det blir nok så fint så :)

Marianne sa...

Tur att vi inte bor i södra England...trädgårdsparadiset står under vatten.