lördag 29 mars 2014

Det fina vädret fortsätter...

 
 
Zelda var inte helt överens med matte att det skulle ligga blommor i vatten skålen. Vi hade en underbar dag igår och temperaturen stod på 15 grader. Det blev fixat och donat i trädgården och det fortsätter idag.... kogödsel ska ut i rabatterna och det ska grävas upp och flyttas växter.
 
 
Vi ses, jag hoppas du har en underbar dag
Kram Anna
 
 
 
 


7 kommentarer :

Anonym sa...

Vilken härlig bild! Nyfikenhet är underbar!

Anonym sa...

Fina Zelda!/Marie

Anonym sa...

hej!

Tråkigt med Zelda,inte roligt med hundar som inte är friska. Har inte prövat nypon men vi köpte ett medel på Granngården, Hyaluron 365 till vår 10 år gamla labrador. Och hon blev pigg som en mört! Stela leder försvann och hon blev smidigare i kroppen.Ge inte upp!
Kram Rebecca

Marie sa...

Hej! Jag har läst din blogg ett bra tag, men är lite dålig på att kommentera… I alla fall så tycker jag att dina bilder är väldigt inspirerande! Vi har precis flyttat till ett nytt hus och ska anlägga en trädgård från scratch… inte lätt, så nog behöver man inspiration! :) Vi har tänkt sätta en spaljé i kanten av gårdsplanen (mot granntomten) och vill ha något fint som klättrar där. Funderar på vildvin eller pipranka, och tänkte fråga varför du valde att ta bort din pipranka och sätta vildvin istället? Mycket tacksam för svar! :)

Godastunder-tokigaidéer sa...

Hej Marie,
Tack för dina värmande ord. Roligt att du titar in. Tyvärr har jag aldrig ägt något pipranka, men önskar att jag gjorde det, en dag så kommer den... Varför jag valde vildvin är för jag tycker det otroligt vackert, växer hyfast när det väl kommer igång:) piprankan vill inte ha för mycket sol så min pergola som var i söderläge fick blåregn i stället. Mitt vildvin finns i en annan pegola, (jag har tre)och på ett plank. Har du funderat något på någon fin clematist? Då skulle jag rekommendera summer snow, blommar helt underbart och är otroligt tacksam. Så härligt att få anlägga en hel trädgård. Får jag rekommendera mer så börja med träd, plantera fler så du snabbt få höjd i din trädgård.
Kram Anna

Marie sa...

Tack för dina tips Anna! Många val att göra… ;) Spaljén är i söder, men vid carporten som skymmer den på eftermiddagen så jag tror ändå inte att det blir så jättesoligt (fast det är svårt att veta eftersom vi flyttade in i november och inte sett hur det ser ut med solen på sommaren ännu…). Kan vildvin funka där tror du? (Älskar höstfärgerna!) Eller borde jag titta på clematis istället…? Vet inte varför jag fått för mig att du haft en pipranka förut? Måste ha varit någon annan! :)

Susihus sa...

Söt bild! Haha här är vi inte överens om att stenarna ska ligga kvar och att man inte får tugga på alla grenar, inte springa i rabatten...mm. Puh 2 valpar kan verkligen hålla trädgården i sitt grepp ;)

Ha en härlig fredag.
Kram