tisdag 8 april 2014

Fortsättning från ovan....

 
Jag fortsätter på temat från ovan och nu är det baksidan som ska få bli presenterad. Den här delen påbörjade vi för snart tre år sedan då planket stod överst på listan. Detta är den delen som vi kan visstas ute utan att bli störda. I bortre delen ser ni gavlen där jag håller på och jämnar marken.
I denna delen ska det in mer växter men jag har haft svårt att besluta mig för vilka och det har blivit lite så och så. Fyra bambu på rad intill husväggen, bokhäck vid badet för att slippa se de tråkiga sidorna och lite för att skapa rums känsla.
 Jag har planerat flera murgröna som jag hoppas ska sätta fart och växa snart så marken får ett grönt täcke, här finns även sockblomma som jag tror ska få flytta innan den begravs under murgrönan. Hortensian är en limlight som jag har för andra säsongen, hoppas även den sätter fart ordenligt. Trädet är en klotrubinia som måste få bättre stötte pelare....


 
Det här längtar jag till :)
Inom kort ska maken börja lägga taket så vi äntligen kan sitta ute även om det skulle komma lite stilla sommar regn.
 
Ha en härlig dag alla fina
Kram Anna
 
 
 
 

2 kommentarer :

Rost och rädisor sa...

Oj, vilken anläggning! Perfekt för umgänge i glada vänners lag eller en ostörd eftermiddag i lugn och ro.

Ha det fint
/Anette

Trädgårdstid sa...

Vad superbra att få se bilder ur fågelperspektiv! Bättre än en ritning till och med. Jag kommer nog att kopiera konceptet framöver!
Kram
Elin