måndag 19 maj 2014

High way to my way....

 
Den förra stenläggningen var verkligen inte någon höjdare, när jag fick mitt infalla att det skulle vara en gång just här så tog jag helt enkelt det som fanns tillgängligt hemma. Det var små plattor längs med sidorna och sen sjösten packat i mitten, inte speciellt snyggt. I går åkte plattorna, dom ersattes med sjösten och nu ska det bara planteras i lite marktäckare som det går att trampa- och gå på.


 
Kolla vad kiwin i pegolan växer!

 
Fortfarande saknar jag lite plantor i de nya rabatterna men det får helt enkelt komma lite i taget. Jag har delar av en bild hur jag vill att det ska se ut men den är inte helt klar. Tur är väl det för nog vore det tråkigt om man blev helt klar, man vill ha lite små projekt att fixa.
 
 
Ha en härlig start på veckan
Kram Anna
 
 
 


6 kommentarer :

Villa Vårgatan sa...

Du har det så fint, Anna. Om jag inte ser fel så är lådan till vattenspelet på gång. Tänk att få sitta där och höra vattnets porlande! Gången till växthuset är så vacker.

Ha en fin måndag!

Kram Eva

Sabelhagens Olivlund sa...

Wow så fint du har det!
Kram Maria

Hemma på Sjuan sa...

Åh så fin trädgård du har! Hur hinner du med den?! Kram Suss

Betong ute och inne sa...

Ni har det så mysigt!
Kram

Anonym sa...

Vilken underbar trädgård du har skapat med hjälp av maken. Längtar så att få se den i verkligheten. Men glöm inte att vila och njuta av den ibland, kram Mia

Katarinas trädgård sa...

Så underbart det ser ut Anna! Den svängda gången till växthuset ser så supermysig ut! Vad ni har jobbat!!!
Kram
Katarina