torsdag 26 juni 2014

Många av....

 
Om ni kommer och besöker min trädgård på söndag när det är tusen trädgårdar kommer ni att få se flera speglar och flera vattenblänk. När jag tänker efter så är det kanske lite väl många men dom har alla sina plats på olika ställen och jag tycker dom passar just där :)

 
Mina olika agapantus står samlade och tyvärr kommer dom inte blomma på söndag, jo kanske en som är något tidigare så ni får hålla tummarna. Tyvärr fick jag dela min jätte stora i våras och numera bor den i tre olika krukor och aldrig har den haft så få stänglar som i år :( hur har ni det med era agapantus?
Tack än en gång Maj-Britt för skottet jag fick som kommer från andra sidan Atlanten, än skymtar jag inga skott men det är bara till att ha tålamod.
 
Kram Anna
 
Varmt välkomna ni som kan på söndag mellan 10-17, just i Södra Sandby där jag bor är vi många som har våra trädgårdar öppna
 
 
 


3 kommentarer :

Hemma på Sjuan sa...

Så vackert i din trädgård! Vad spännande att ha visning, kram Suss

Míša sa...

Fantastické!jste inspirativní,gratuluji a sleduji z Prahy!!♥Míša

Malins trädgård och pyssel sa...

Jag delade min stora agapantus förra våren och då blommade den inte förra sommaren. I år är den dock på gång igen och alla nya plantor har fått knoppar. Den kan behöva ett år på sig för att komma tillbaks igen efter en hård delning.

Du har så fantastiskt fint i din trädgård och jag skulle gärna komma till dig på söndag, men jag är bortrest, så det får bli någon annan gång. Lycka till!

Hälsningar Malin