onsdag 4 juni 2014

Snälla sol kom tillbaka.....

 
I går regnade det nästan hela dagen. På förmiddagen lite av och till men under eftermiddagen var det non stop. Jag hade verkligen inte valt rätt dag att cykla till jobb, i alla fall om man inte hade regnkläder på sig...vilket jag såklart inte hade. SMHI hade bara lovat någon liten skur på förmiddagen.
Det fanns inte en torr fläck kvar på mina kläder när jag kom hem en halvtimme senare. Och dessutom fick jag cykla kors o tvärs mellan alla sniglar på cykelvägen, tillslut blev jag arg och körde över en mördarsnigel, och vad tror ni hände? Det stänkte upp på mina ben.....urk blä så äckligt.


 
Det blir några pics från i söndags när solen och sommaren kändes så nära. Hoppas den kommer tillbaka absolut senast fredag.
 
Hundkäxen skulle jag kunna plocka varje dag när Zelda och jag är ute på någon av våra promenader, dom är så skira och vackra. Flaskorna är loppis fynd.
 
 
Ha en härlig mitt i veckan
Kram Anna
 
 
 
 
 


10 kommentarer :

HWIT BLOGG sa...

Ja vilken start på veckan! Regn och rusk...och absolut inte kul att cykla dyngsur mellan sniglarna hi hi! Jättefina bilder du visar och snart kommer nog solen igen...
Varm kram Titti

AK. Keramik Form-Design sa...

Saknar solen också fast regnet var välkommet. Det var så torrt i marken. Nackdelen är dom äckliga sniglarna som kommit fram. Så det blir snigeljakt om kvällarna.
Kram
Annelie

Maria - Snickaregården sa...

Regnet kom under eftermiddagen här och var rätt efterlängtat, fast nu efter en regnnatt får solen gärna komma fram igen.
Nu kan din ju vecka bara bli bättre eller hur :)
Kram Maria

Anonym sa...

Här i Wales är det ihållande regn! Igår var det si så där. Idag kallt och tråkigt! Vill ha sol och kunna gå ut i trädgården!!!!

Snäckskalsdalen. sa...

Oh, ni fick regn, jag vill ju ha det också för det behövs. Än så länge hänger det bara i luften och kan liksom inte bestämma sig.

Läbbans med snigelcykeltur.....men det är bra, kör över så många du kan, fast stänkta vill man ju inte ha på sig!

Kram

Katarinas trädgård sa...

Ja, snart är solen tillbaka, det är jag säker på! Om sniglar tycker vi inte, jag får nog gå ut och klippa några i kväll.
Fint med hundkäx och snygga flaskor!
Kram
Katarina

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Vilka jättefina bilder o arrangemang! Så fint o skirt med hundkex i flaskor. Ser jättemysigt!

Solen kommer snart tror jag!

Vilken äckelkänsla o sukänsla du fick vara med om.

Kram :)

Anonym sa...

Sniglarnas hämnd! Jag har en liten odlingslott.Där finns det SNIGLAR En dag förra året var jag tillfälligt på lotten "bara" några minuter för att vattna. Jaha... en snigel... en snigel... många sniglar!
Ingen sax eller sten... nej STAMPA på dem. Gick nedför backen glad o nöjd (?) Whoops plötsligt ligger jag på rygg Som sagt: SNIGLARNAS HÄMND! Fullt med halt snigelsnor under skorna! /Sissi

Rost och rädisor sa...

Fina loppisfynd! Jag har en hel flasksamling som flyttar runt ut och in. Så fint när solen lyser igenom.
En del regn här också men det behövdes och det växer så det knakar.
Allt gott
Anette

Jenny sa...

Fina bilder! Men fy vad äckligt med snigeln, att det kan stänka så liksom ... *ryser*

/Jenny