tisdag 1 juli 2014

En skugg hörna...

 
Jag går fortfarande och njuter av alla er som kom och besökte min trädgård i söndags, underbart.
Tänk sån otur vi hade med vädret, det var fint dagen innan och dagen efter....när man läser runt på andra bloggar verka det som regnet har visat sig på många ställen i landet. Även om det blir frodigt och grönt med regn så hade det varit extra härligt med sol just en sån dag.


 
Under pergolan med kiwi börjar det bli ett riktigt härligt skuggrum, skönt vid varma dagar :) och bra för växter som inte vill stå direkt i solen.
 
 
Ha en härlig dag
Kram Anna
 
 
 


3 kommentarer :

Ellinor Häggström sa...

Så fin din kiwi är. Själv har jag en planta i växthuset, men den växer väldigt dåligt. Man kanske rent av ska ge den en utomhuspergola att växa på? Det verkar ju fungera fint.

Så roligt att du fick så mycket besök! Grattis! :-)

Ha en fin dag

Villa Vårgatan sa...

Oj, vad den den växer din kiwi och så snygg där i pergolan! Det regnade onekligen rätt mycket i söndags men du strålade som en sol, Anna! Tack för att jag fick komma och se din vackra trädgård i verkligheten. Så mycket inspiration det finns att hämta där. Nu håller vi tummarna för att det blir mer sol i dagarna framöver.

Kram på dig! Eva

Livet på Solsidan sa...

Inte konstigt att så många ville komma och kolla på din tjusiga trädgård! Så kul för dig. Ja, er. Maken har väl också gjort en hel del :)

Hoppas du snart får semester så du kan pyssla än mer. Och kanske ta en kiwi i skuggan.

Kram Tamara