måndag 30 juni 2014

Tack alla....

 
.....för att ni gjorde min dag helt fantastisk. Tack för alla värmande snälla ord om min trädgård. Jag var och är stolt som en tupp efter alla fina kommentarer ni gav.
Att människor åker så långt för att titta på just min trädgård och att kända och okända människor kommer för att prata trädgård med en amatör som mig, känns fantastiskt. Jag önskar att jag hade tid för er alla men det fanns inte en chans. När kl slog 10.05 öppnade min grind sig för första gången denna dag och sen bara strömmade det på....när jag tittade på klockan nästa gång var den 12 och jag var helt tagen av alla som redan hade kommit. När jag frågade maken nästa gång vad klocka var,  chansade jag på ett, halv två kanske och när han då säger fyra, blev jag helt yr, var tog tiden vägen. Hade jag verkligen bara minglat och pratat med er härlig människor en hel dag, ja inte var det svårt. Att få 700-800 personer på besök var över min vildaste fantasi, det fanns bara inte.
 
Med respekt för allas integritet att inte var med på bild på nätet utan att bli tillfrågad, har jag avstått att lägga upp bilder från dagen. Så ni får hålla tillgodo med några pics från min egen kvällsrunda efter en härlig dag. Tack än en gång för att ni förgyllde min dag.
 

  


 
Det var många som frågade om jag själv har planerat min trädgård och svaret är ja. Allt är planerat och gjort av mig och maken. Själv står jag för plantering och alla idéer och sen är det maken som fixar med det praktiska som han är bra på. Min trädgård har fått växa fram under många år och det har varit en fantastisk resa, och visst är jag allt lite stolt efter idag, så får jag väl erkänna för mig själv att den inte är så tokig om så många vill komma och titta.
 
 
Tack alla kända och okända
Kram Anna
 
 
 

 
 15 kommentarer :

Sylvia sa...

Ni har det ju hur mysigt som helst. Förstår att många ville komma. Hade själv besökt er om jag hade bott närmre. Sug åt er och smält komplimangerna. Det är ni värda :)

Piasofia sa...

Såå roligt och inspirerande att få se din trädgård "på riktigt" och såå trevligt att få prata några ord med dig!!! Helt fantastiskt! Du ska verkligen vara stolt över en sådan trädgård!
Må så gott!

PiaA sa...

Stort tack till maken och dig som gläntade på er dörr för oss nyfikna trädgårdsfolk.
Ni har verkligen lyckats få till en trevlig inbjudande trädgård.
Luta er nu tillbaka och njut av allt ni åstadkommit!
Trevlig Sommar
Hälsningar Pia

AnnaHelena sa...

Jag gläds med dig, Anna! Så roligt att det blev lyckat och att det kom så många besökare! 700-800 personer - det är ju verkligen jättemånga! När man har lagt ner så otroligt mycket jobb som ni har gjort i er trädgård, är det såklart väldigt roligt att få visa upp resultatet för människor som är intresserade och förstår att uppskatta allt arbete. Att få dela med sig av allt fint och att få inspirera andra - det är en sann glädje! Återigen: Stort grattis till en lyckad dag! Allt ser fantastiskt ut på bilderna!

Kram // AH

Sabelhagens Olivlund sa...

Grattis till en fantastisk dag! Bilderna är jättefina. Så snyggt med det lilla växthuset med rosenskära i. Vart har du köpt det ?:)
Ha en fin vecka
Kram Maria

Sandra sa...

Stort tack till er som visat er trädgård! Tänk att jag hade sån tur att jag föll för just din blogg och att just du visar din trädgård. Både mannen och jag var rörande överens om att er trädgård är fantastisk och den inspirerar oss massor! Nu har vi ju två små barn bl a som tar mycket av vår tid, men när vi gör något så kikar vi faktiskt ofta på hur ni har gjort!

Ni ska vara stolta som tuppar - för ni har verkligen fått trädgården fantastisk! Den har allt man kan önska sig utan att det känns trångt och utan att det behövs en hel massa kvadratmeter och långa avstånd.

Anna Vattenkanna sa...

Så roligt att er dag blev lyckad! Grattis till att så många besökte er och trädgården är en riktig liten pärla.
Kram

Trädgårdstid sa...

Tack Anna! Det var verkligen superkul att få se trädgården på riktigt och som jag sa till dig så var det inte riktigt som jag föreställt mig - fast ännu bättre! Jag är så imponerad över det arbete du/ni lagt ned och som verkligen har gett utdelning. Ser fram emot att läsa bloggen ännu mer nu när jag kan relatera till de olika "rummen"!
Kram
Elin

Rose-Marie sa...

TACK Anna!!!
Du förgyllde min dag!!!
Så generöst av dig att dela med dig till oss alla trampande fans av din trädgård :-D Kramar till dig

M/S Design sa...

Super fint!!
Mariana

Ninnis sa...

Tack för att jag får följa med på avstånd...älskar dina fina bilder och trädgård....=)

Kram Ninni

Lotta sa...

Din trädgård ser helt fantastisk ut. Någon gång ska jag försöka slita mig hemifrån under 1000 Trädgårds-helgen. Kanske ses vi då.
Ha det gott/Lotta

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Otroligt, men hur kunde så många trampa omkring under bara en dag?! :)
Va roligt, så mycket jobb som ni verkar ha lagt ner!
Var själv på visning, så kul!

Grattis! Fina bilder!
Ha det gott!

Kram :)

Kristinas oas sa...

Vad roligt att visningen blev så lyckad! :) Det är kul att träffa andra trädgårdsälskare.
Kram Kristina

Lotta sa...

Tack för att du ville öppna upp och visa din fantastiska oas!
SÅ glad att jag kom iväg denna dag och fick ta del av några av de fina trädgårdar som finns.
Kul att besöka din trädgård "på riktigt" eftersom jag besökt den en hel del gånger virutuellt.

Ska bli spännande att följa dina/era kommande projekt!

Tack för all inspiration!
//Lotta