torsdag 3 juli 2014

Tillfälliga blommor till låns...

 
Nu blommar de flesta av mina hosta och dom får bara blomma en kort tid här hos mig, sen klipps de flesta stänglarna av. När de första nedersta blommorna börja vissna så går går start skottet för klippningen...:)


 
 
Ha en härlig dag alla fina som tittar in
Kram Anna
 
 
 
 


9 kommentarer :

Hemma på Sjuan sa...

Så vacker blomma! Måste vara kul att se allt som blommar i olika omgångar hos dig, kram Suss

Ellinor Häggström sa...

Ja de blir fort fula. Jag tänker alltid att jag ska göra som du - klippa ner stänglarna så fort de första klockorna vissnar. Men av någon anledning blir det sällan av. Men nu har du ju påmint mig, så det får bli ett av dagens projekt.

Ha en härlig torsdag!

Piasofia sa...

Jag gör precis likadant. Hostorna är fantastiska men det ska vara utan blommor.
Må så gott!

Katarinas trädgård sa...

KLIPP! Det är det enda rätta!
Stort tack för idag, gott och trevligt som vanligt! Och fullproppad med inspiration gick jag hem och målade genast 2 bord svarta, snyggt!
Kram
Katarina

Snäckskalsdalen. sa...

Nu har jag läst en bit tillbaka och nu förstår jag ju varför du ville ha allting klart tills i söndags!!
Vilken succé! Och så himla vackert du fått det och tajmat det precis till rätt dag. Det är alltid fint hos dig, men nu var det över hövan och så mycket folk. Tur att trädgården höll! Gratulerar till framgången!
Agneta kram

Jenny sa...

Försöker läsa ikapp eftersom jag varit borta ett tag, puh! Jamen de ser ju lätt dassiga ut de där hostablommorna tycker jag, eller är det olika på olika sorter kanske.

/Jenny

HWIT BLOGG sa...

Härligt! Vilken lycka...
Kram,
Titti

Pia sa...

Hej, jag gör som du och klipper ner hostan när den blommar, tycker om den för bladverket. Har även tagit inspiration av dig och planterat några i svarta "däckkrukor", de är så fina på trädäcket hos mig. Sörjer dock att jag var bortrest då du hade öppen trädgård, hade så gärna velat besöka den och se allt fint ni gjort. Ha en fortsatt skön sommar, jag tittar in med jämna mellanrum, är dock väldigt dålig på att lämna avtryck. Dina bilder och ideer från trädgården är så inspirerande!

Godastunder-tokigaidéer sa...

Du är varmt välkommen Pia, hör av dig på mailen så löser vi det.

Kram Anna