söndag 21 december 2014

Fjärde ljuset är tänt....

 
Nu är sista ljuset tänt i årets advent. Tre dagar kvar till självaste dopparedagen och än har man lite att stå i. Klappar som ska slås in och även någon kvar att köpa. Som vanligt far jag runt och vill hinna med så mycket som möjligt men än känner jag mig rätt så lugn. Det är inte lönt att stressa, dom viktigaste sakerna ska göras först och de mindre viktiga sist. Då får det bli som det blir att det som inte hinns med det får jag ta efter jul :)

 
Idag ska lilla sonen och jag baka både lussekatter och havrekex. Just havrekexen är lite speciella för oss eftersom barnens farmor som inte finns med oss längre, bakade dessa varje jul och dom är bara så goda att ha till ost :). Recept kommer....och även bilder på granen som äntligen är på plats i sin korg :)
 
Ha en härlig och fin fjärde advent
Kram Anna
 
 
Ni missar väl inte utlottningen av den fina Dobsom kjolen >>>> det är aldrig fel med en extra julklapp 
 
 
 
 
 
 


3 kommentarer :

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Så fint! Ja man ska ha nåt och göra efter Jul också! ;)
Lätt att säga att man inte ska stressa, nu gäller det bara att man håller det man lovar!

God Jul!
Kram Ewa :)

AnnaHelena sa...

Visst får man en sundare inställning till julen med åren? Så känner jag också. Det är luuuugnt, och inte hela världen om inte allt blir precis som förra året! Havrekex låter jättegott, ser fram emot receptet!

Kram // AH

Katarinas trädgård sa...

Gissa vem som har åkt på värsta förkylningen några dagar före jul? Grrrr... Då kan man snacka om att känna sig stressad. Men det orkar jag inte så det får bli som det blir. Känner mig dock lite bättre nu, så jag hoppas jag orkar fixa lite i morgon.
Ha det bra!
Kram
Katarina