fredag 30 januari 2015

Fredag hela veckan....


Så var veckans bästa dag här igen, underbara fredag :)
Idag är det möte större delen av dagen sen bär det av till frissan för färg och klipp, handla, hem, gå en härlig runda med Zelda, laga mat och sen tror jag att jag tar plats i soffan.

Ljungen som jag satte tidigt i höstas är lika fin nu som då, känns lite konstig att snart behöva kasta något som fortfarande är dugligt. Självklart ska jag inte kasta dom än men om några veckor kanske, hoppas dom har vissnat lite då :)


Snödropparna fortsätter att växa och jag blir rädd när jag hör att kylan är på väg tillsammans med snö. I Skåne kan vi inte skryta med någon roligt vinter i år, jag tror aldrig att jag har varit med om en så lång och blöt vinter. 
För min egen del får det gärna komma massor med snö, hoppas bara det inte förstör knoppar som redan har börjat titta upp.


Ha en härlig fredag
Kram Anna


3 kommentarer :

HWIT BLOGG sa...

Ja jösses vilken vinter...även här på Öland! Mörk, regnig, jordig...och idag kom snön igen! Stora blöta snöflingor, ja man kan hålla sig för skratt om man säger så...
Ha en skön helg, trots allt!
Varm kram,
Titti

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Åh redan så mycke knoppar, de som börja spritta i kroppen när det börjar!

Trist med blötvinter!

Har regnat här, men nu har det återigen återgått till snö!
Trevlig lördagkväll!
Må så gott, kram, kram Ewa :)

Laila sa...

De där knopparna ser lovande Ut! Hoppas helgen blev lika skön som du behövde! För oss pensionärer är det ingen större skillnad på helg och vardag - lite tråkigt faktiskt!
Ha det gott! /Laila