fredag 9 januari 2015

Hemmets lugna vrå....


 
Det var helt lagom att börja med en kort vecka, nu är fredagen här och vi får än en gång gå in i ledighets lunket och njuta av det vi allra helst vill syssla med. På mitt schema står det ledighet med lite små saker som ska fixas och sen ska jag läsa och kanske blir det en tur till Miljögården i Lund och titta/köpa på en hylla :)
 
 
Denna fina granen fick jag av min mamma till jul och den är från Tage Andersson. Någon som vet vad sorten heter? Jag vet så mycket i alla fall att det är ingen rumsgran, inte en vanlig i alla fall.
 
Ha ett härligt fredagsmys
Kram Anna
 
 
 
 
 
 


6 kommentarer :

Jenny sa...

Härligt med fredagsmys, jag är ledig i tre dagar men har börjat med kontorsjobb på förmiddagen. Har tänkt göra nötbollar och eventuellt baka ett glutenfritt bröd som jag är nyfiken på. Ikväll soffmys!

Jenny

Sylvia sa...

Ja äntligen är det Fredag och nu börjar jag piggna till så vem vet, det kanske blir lite Fredags mys. Tyvärr så kan jag inte hjälpa dig med granen men fin är den i alla fall. Ha nu en skön helg :)

angie sa...

Jag skulle också vilja veta hur trädet, jag har sett det på många bloggar, men det fanns inget namn eftersom det !!! en vacker fredag angie

Trädgårdsflum, Ewa sa...

Va fint i ldin lugna vrå!
Ha en skön helg! Kram Ewa :)

HWIT BLOGG sa...

Mysigt hos dig...som vanligt!
Varm kram,
Titti

AnnaHelena sa...

Jättefin gran!

Kram // AH